Ysssm Kızlar 13. Haftadayım ama sürekli yeşile dönük bi akıntım oluyor böyle birşey başına gelen varmı
Yarenimin Ysssm başıma gelmedi ama yeşil enfeksiyon diye biliyorum doktora gidin tedaviye başlayın bir an önce .
T_ak Ysssm bende de vardi ama ben gittim doktor tahlil yaptı bişey çıkmadı enfeksiyon diyende var normal diyende ama için rahat olsun die bi gitmelisin bence 😊
Ebru9360 Ysssm 23 haftaligim hamileligmn badindan beri yesil akinti var enfeksiyon testim temiz cikti doktorum akintinn geçmesi icin fitil verdi ama oda hicbi ise yaramadi sanirim hamilelik boyunca cekicez bunu
Ysssm Doktoruma 2 gün önce mua gittim ama birşey demedi alttanda mua etti ve gebeligimin başından beri var bu bende
Ozo34 Ysssm tahlil yaptırmanız gerekli enfeksiyon var benimki hafif sarı olduğu halde dr antibiyotik verdi
Ozlem35 Uffff günde belki 10 tane iç çamaşırı değiştiriyorum, temizliyorsun yine aynı.Normal ama hamilelikte diyorlar.
Nefesimmm Ysssm aynı postu şimdi actım bende aynı durumdayım bebegime bişey olacak diye korkuyorum inşallah enfeksiyon degildir