Emelykp Hep konuşuluyor ama benim gibi net bilgi sahibi olmak isteyen, daha doğumuna var olan anneler için bence bu konuda bilgili annelerin yardımcı olmaları çok iyi olcak. 🤗
Raniniii Emelykp cnm bende burda gordum arastirdim sonra aldık hastane cantamizda duruyor deneyip gorucez tabi inanarak inançla yapmak lazımmış
Nis Emelykp sancıların basladıgı esnada ılık suya sapı yukarda olacak sekilde bırakıp niyet ettikten sonra 1 yasin ,3 ihlas, 1 fatiha,1 nas ve bir felak surelerini okuyosun içip içmemek tercih meselesi ben icmedim fakat faydasını gördm 🙏🏻
Esnn Bu ot doğuma girdiğin sıra suya koyulduğu zaman açılıyormuş ve o açıldıkça seninde doğumun kolay geçiyormuş
Emelykp Esnn Esnn peki su soğuk mu sıcak mı olcak ? Hem ayrıca o suyu içenler varmış içmek mi gerekiyor ?
Emelykp Lütfen gören bilen duyan kullanan kim varsa detaylı şekilde anlatırsanız benim gibi biçok kişi faydalanacaktır eminim şimdiden teşekkürler 😌
MelekAli Emelykp canım Meryem otu doğum sancıların başladığı anda yasin tebareke amme ayetel kürsi vs okunan suyun içine konulur ara ara suyundan içebilirsin daha faydalı olur kuru bi dal gibidir üstü yumruk şeklindedir o açıldıkca seninde açılman artar Allahın izniyle kolay doğum yapmanı sağlar doğum bitince sudan çıkarılıyo tekrar eski şeklini alıyo
Emelykp turkanfidann evet kesinlikle zor bulunuyor diye okumuştum bi postta ama daha doğuma var bulma imkanımız da olur bence o sürede
Yavuzum1202 Emelykp normal su canım hatta onu tekrar tekrar kullanabılıyosun bende var yakınlarda olana da verebılırım
Yavuzum1202 Emelykp nette bile satılıyor canım zor degıl bulmak umreye gidecek birinden de isteyebılırsın
Yavuzum1202 Bana bi abla umreden getırdı onu doğuma gireceğin gün evde veya hastane de biri suya sokup basında Yasin teberake amme ve bütün duaları okuyor o suya girdiği gibi yavaş yavaş açılıyor ona inanman gerek gerçekten onun suyunu falan içiyorsun falan dıyolar ama ben yapmadım gerçekten de açılmam cok kolay oldu benim
Tuba21 Yavuzum1202 ben 41 haftalık oldum daha acılmama bakılmadı carsamba günü gidicem hastaneye daha hiç bir belirtim yok nişan su hiç bişi gelmedi arada yalancı sancım oldu o kadar ben aktardan aldım tanesi 20 tl 2 tane aldım bi bayan bana dogumdan 2 hafta önce suya koyup sadece yasin okudugunh söledi 0 acıklık varmıs başladığında vede bunu öneren doktoruymuş ve 4 gün sonra 4 cm acklıgı olmus hiç bir belirtisi yokken suya koymus bende yapıyorum ama acılmam varmı yokmu carsamba günü ögrenicem
Emelykp Raniniii herşeyin başı inanmak ☺️ İnşallah rabbim kolaylık verir doğumunuza sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏☺️
Emelykp Yavuzum1202 ben gaziantepde yaşıyorum. Doğumum mart ayında inşallah bi araştırayım öyleyse çünkü böyle manevi şeylere inancım çok fazla görünce merak ettim ☺️
Emelykp Yavuzum1202 Yavuzum1202 yaa bulmam kolay öyleyse Çünkü bi postta çok zor buldum diye paylaşmıştı bi anne ☺️ İyi sevindim çevreme bi sorayım mutlaka bilen vardır 🤗 teşekkür ederim 🙏
Yavuzum1202 Emelykp ben evde 2 kişiyle birden suya sokturdum yengeme bide görümcemin kaynanasına ikisi birden okudu gerçekten suni sancı bana işlemedi ve hep açılmam oldu 7 cm olana kadar sonra suni sancının ayarını yükselttıler hissetmeye başladım bende hastane de hep okudum dualarımı
Yavuzum1202 Emelykp bende görümcemden duydum ki kendisi eltim açılma konusunda hiç sıkıntı yaşamamış bana da yaptılar gerçek anlamda cok iyi hissediyorsun kendını senın icin kolay doğum olsun dıye dua edılıyor kuranı Kerim okunuyor asıl iyi hissettiren bu
Emelykp Yavuzum1202 Yavuzum1202 yaa ne güzel maşallah 🧿 rabbim hepimize kolaylık versin. İnşallah bizler de böyle kolay kurtuluruz 🙏☺️
Yavuzum1202 Emelykp rica ederim hepsi burada da o tarz sitelere bak vardır ben var dıye bılıyorum dediğim gibi Trakya da olan varsa verebılırım bende fazladan var