sedefg Merhaba hanımlar, ben gazeteciyim, tüp bebek tedavisiyle gebe kalan kadınlarla ilgili bir haber hazırlıyorum. Hikayesini anlatmak, röportaj vermek isteyen olur mu acaba? Teşekkür ederim, hepinizin sağlıkla bebeğinize kavuşmanızı dilerim :)
gizembeyaz Arkadaşlar ben kocamla yurtdışında yaşıyorum. Avrupada tüp bebek yapan tavsiye edebileceğiniz iyi klinikler var mı? Herhangi bilgileriniz varsa paylaşır mısınız?
Mom653 5+2🌸olduk bızde çok şükür cuma kalp atışı için gidicez inşallah allahin izni ile duyarız dua edin kızlar🤲
Ozo34 Mom653 merhaba bende bugün 5. Haftayayım nasipse cuma 5+3 de kese görmeye gideceğiz kalp atışını ne zaman duydunuz .Rabbim size bagislasin
Kedili_Anne Esrakacar ben varım. Kızım 4 aylık oldu bugün. Süreç biraz yıpratıcıydı. Diğer hamilelerden daha fazla zorluk çekiyoruz bu bir gerçek ama isteyen herkesin kucağı dolsun inş. Benim ilki tutmadı. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Kalp atışı yoktu. İkincide çift transfer edildi ama biri hayata tutundu. Başlayan herkese kolaylıklar dilerim.