Gonca3462 Esrakacar merhaba benim ilk denememde tuttu aşılama felan hiç denemeden direk tüp bebek yaptırdım değişik bi süreç ama sonucu güzel 29+1 erkek bekliyoruz isteyen tedavi gören herkese nasip olsun dilerim🙏
Oguzaysel Esrakacar 32+4 çok şükür ikinci denememizde nasip oldu isteyen herkese nasip olsun inşallah
SecilM Efesevim merhaba 1 ve 2. Denemeniz arasında ne kadar süre vardı? Ben 3 gün önce negatif olduğunu öğrendim de 2.yi ocakta düşünüyorum. Doktor aralıkta çağırdı.
Ozo34 🙋♀️ başka.merkezde 4 kimyasal 1 negatif. Son merkezde ilk denemede pozitif şükür 10 haftalik olduk .goztepe medicalpark Aynur Erşahin
Efesevim SecilM ben atlatamadım üstümden ilki negatif olunca 1,5 yıl bekledim ve birden karar verdik yaptırdık ama şimdiki aklım olsa asla okadar beklemezdim çok şükür ikinci tuttu çokta ara vermeyin derim
1erkek1kiz SecilM hangi sehir de yasıyorsun bilmiyorum ama bence zift yöntemini dene ben o sayede ıkızlerımı bekliyorum
Nese_ Efesevim tebrikler canım hayırlısıyla kucağına al inşallah🤲🏻Benimde ilk denemem 4 gün oldu transfer olalı herhangi bir belirti yaşadın mı açaba sende bilirsin şu beklemek işi çok sıkıntılı bir süreç korkuyorum da ama yapacak bir şey yok tabi rabbim hakkımızda hayırlısını versin🥰
Eliflercee Bizde 31. Haftamizdayiz🐣Allaha sukurler olsn. Bence her kadinin yasamasi gereken bi duygu. Allahim isteyen herkese en kisa sürede nasip etsin.
Aylininciertu Ben Bürüksel hastahanesinde yaptırdım Yücel Karaman ilk denememizde oldu çok şükür 🙏daha önce sadece aşılama denemiştik 1 sefer allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 💙
Secil_caglar Benimde 2. Denemede tuttu şükürler olsun 😊 ikizlerimi bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh 🤲🏻 10 haftalık olduk 🥰
SecilM Secil_caglar merhaba, öncelikle hayırlı olsun 😊 1 ve 2.tüp bebek arasındaki süre zarfınız ne kadardı. Biz daha 3 fün önce negatifi gördük. 2.yi aralıkta mı ocakta mı yapsak bilemedik.