Mervebenzer MerhabalAr hepinize🍀 bana bişiler oldu doymuyorum kelimenin tam manasıyla doymaz oldum bu normAl mi 18 haftadayız😂😂
Zehra321 Mervebenzer ben de 15 16 17 haftalarda doymuyordum ne yesem yine de açtım 😂 hep böyle gidecek diye çok korktum ama geçti sonra şükür normale döndüm 😃
bsra18- Mervebenzer ben artık bendekinin mide olduğundan şüpheliyim. 250 m2 daire gibi ye ye doymuyorum 🤦🏻♀️
Mervezumra Mervebenzer bende doymuuorum yiyorum masada kalkiyotum karnim hala ac gurul gurul sesler geliyor 😁
bsra18- Mervebenzer yemeği yerken üstüne ne yesem diye düşünüyorum ne görsem canım istiyor daima açım 😂😂
sena4565 Biz ilk günden maşallahımız var en fazla 2 saat tok kalıyorum.bu gidişle ramazanı fes etcez asla dayanamam😕
Canmoglm Mervebenzer 25. Haftaya kadar salatalık çubuk kraker bir de meyveyle beslendim farklı bir şey yediğimde mutlu oluyorlardı🤣
Gizem3410 Mervebenzer 18+6 bende de aynı sorun var gece karnım acıktığı için ağladığım oluyor yeter artık yemek istemıyorum diye 🙄 5 bucuk kılo aldim doktorum kendımı frenlemem gerektiğini söyledi nasıl olacak bilmiyorum 🤷♀️ 😒
duyguyilmaz Valla sukadar soyleyim 10lu haftalarda tutun kendinizi 30lu haftalarda kilo alimi depar atiyo😥