Merhaba arkadaşlar hep bende birgün burda güzel bir doğum hikayemi anlatmak için bekliyordum güzel bir doğum hikayem yok ama yinede anlatmak istiyorum 9 kasım günü burda post açmıştım sorular sormuştum ve yazışmalarım bitince sık sık başlayan agrılarım beni korkuttu ve apar topar hastaneye gitme kararı aldım hastaneye vardığımda ise doğum sancılarımın nst de cıktıgını gördüm cok şaşırdım daha 32 +2 haftalık hamileydim ve doktor serumla agrılarımı durdurdu ve eve gitmemi ama en ufak agrı yada suyum gelirse gitmemi söyledi eve döndüm ertesi gün içimde bir his dedim kalk çilem yarım kalan işlerini bitir ve duş al hepsini yaptıktan sonra bakkala cıktım geri dönerken birden şiddetli kasık agrısı vurmaya başladı ve cok sıkışmıştım adım adım yürürken eşim aradı ve ben cok endişeliydim eşim tlf kapatmadan eve kadar çıkmamı istedi eve vardım hemen tuvalete girdim idrarımı yaptım ve kalktım ama bi gariplik vardı tariş abdesti alırken koyun kıvam ve saç gibi bişey hissettim titremeye başladım endişe korku hemen salona geldim anne bana bişey oluyor sanki vajınanda kıl var yoksa çocuğun kafasımı annem sacmalama kızım sana öyle gelmiştir dedi kilodumu indirdim bi baktım ıslak dedım eyvah suyum geldi annem dedıkı evham yapıyorsun o akıntıdır dedım hayır ben hastaneye gidecem ve hemen esımı aradım cabuk babanı ara beni alsın apar topar yola koyuldum ama agrım felaket korku endişe daha cok erken ve hastaneye vardık doktora şikayetlerimi anlattım önce su degıldır ya erken dedı sonra çatala cıktım ve Çilem suyun geliyor hemen yatış dedi ama olamaz cok erken dedım korkma dedı bebegın 36 haftayla uyumlu dedı biz bunu baza alıyoruz doğumun başlamış yatış şart bırakamam dedı ve yatışım yapıldı 10 kasım akşamı ve 4 gün boyunca suni sancı verildi açılmam yoktu sancım vardı fitil koyuldu açılmadı balon takıldı 3 cm açıldı ve daha açılmadı acı çekiyordum dr geldi 4 günün sonunda ve artık enfeksiyon kapacamımı suyun azaldığını sezaryana alınmam gerektıgını ve son kez açıklık muayenesi yapmak ıstedıgını dedı benim dediğim ise lütfen bana 5 cm olmuş deyin ben cok acı cektım dedım bekledım o kadar ve baktıkki 5 cm açılmak neymiş tam tersine 2 cm olmuş cok üzüldüm apar topar ameliyata alındım 14 kasımda arben alim dünyaya geldi ve 2150 kg bebeğimi yanıma beklerken apar topar başka hastaneye yoğun bakıma alındığını söylediler ben cok şaşırmıştım korku aldı beni neden dedim ciğerleri gelişmemiş ve ben bugün taburcu oldum ama oğlum yoğun bakımda hemen görmeye gittim minnacıcık yalvarıyorum size oğluma dua edin biran önce iyileşsin 😥😥😥😥