Bsecill aydandir rica ederim 😇 kafa karıştırıyor durum ama dediğim gibi pileli alırsanız kesinlikle kendi bedeninizi alın kollardan düşme olmasın
Pelin08 aydandir bedenden dolayi guvenemedim internetten almaya ki iyi de yaptim bikac denediğim olmadi biri onu dantel acik fkn egilmeden bile gogusler bariz ortadaydi diger denedigim gobegimin orada kaldi urun boyu kisaymiş 2 takim aldim indrmli 300 e biri dantelli fon diğeri daha rahat birsey tavsiyem suan ki bedeninizi alın dogumdan sonra zaten göbek odem fln gidiyor ya
aydandir Pelin08 dantellilerin göğüs aciılması handikapı var o konuya bende dikkat ediyorum.Deneyerek almak mantıklı gerçekten
lazkizi61_ aydandir şuan almayın 30 lara gelin gidişata göre bakın derim. ayy yook 2 beden çok büyük 😂😂diyorum ya kalıplar geniş
aydandir lazkizi61_ Bu perşembe 30 olcaz inşallah hamileliğimin başından beri 5 kilo aldım bebeğimde 2 hafta geriden geliyor karnım daha yeni yeni belli oluyor.Ama ödem olmaya başladı son günlerde onun bazı günler şişkinliği oluyor.dar şeyler sıkıyor.32 oluyum öyle alıyım olmazsa ;))
begumseker aydandir cossy by aqua’dan aldım. Birini xl birini kendi bedenim olan L beden aldım. Xl olanın göğüs kısmında esneme payı yoktu. Emzirirken göğüslerin daha da büyüceğini düşünerek 1 beden büyüğünü tercih ettim. Altı zaten belden ayarlı onda sıkıntı yok😊
aydandir begumseker aquayı çok aşırısı beğeniyorum yeni sezonunu özellikle ama çok pahalı elim gidip gidip geri geliyor.
Raniniii aydandir evet pahali ama zaman zaman indirime giriyor takip et ben yuzde 50 indirimdeyken almistim
aydandir Raniniii doğurmaya yakın belki indirime girer bekleyim ;) suwen yüzde 70 indirimdeyken hamileliğimin başındaydım almadığıma birkaç birşey çok pişman olmuştum altüst takımlar 55 tl di.
YDE aydandir ben daha önce lohusa sepetinden almıştım iki tane. Biri sabahlıklı gecelikti biri sabahlıklı pijamaydı. Pijamanın malı çok güzeldi hiç iç belli etmiyordu gecelik inceydi geri yolladım. Sonrasında yine ordan üzeri kadife sabahlıklı bir gecelik takımı aldım. Aşırı beğendim çok çok güzel oldu. Pijamayı m beden almıştım bir tık bol geldi o sebeple geceliği s aldım tam oldu. Bol giymeyi sevmiyorum ben 😊
aydandir YDE lohusa sepeti baya indirime girmiş ve beğendiğim bedenler hep tükenmiş önceden haberim olsaydı kesin ordan alırdım.
Betul3535 aydandir merhaba İnstagram da hamile çarşım sayfasından aldım 100 tl gecelik sabahlık gayet güzel geldi henüz kullanmadım ama kalınlığını kumaşını beğendim beden konusundada yardımcı oluyorlar
begumseker aydandir biraZ normalin üzerinde fiyatlar ama Cidden çok kaliteli ya. Normalde de pijamalarımı ordan alıyorum resmen ömürlükler 🙃
Raniniii aydandir girer girer simdi bu kara cuma olayi var takip et belki bu cuma indirim olur sayfasinda
YDE aydandir bende bir kez kaçırdım ama onun üzerine iki kez daha indirime girdi 🙈 şuan da indirim mevcut zaten. Öyle aşırı bir indirim olmuyor yalnız. Bu var olan baya iyi
Nururuk aydandir bende lohusam.com 'dan aldım. Markası catherine's, sabahlığım da, pijamam da, geceliğimde aynı marka, kumaşları inanılmaz yumuşacık bambu kumaşı, birde hepsinde emzirme özelliği var tavsiye ederim 👍