Grisayfa Minnosannis01 orda bir arkadaşım çalışıyor ve bana burda detaylı ultrason çekilmiyor demişti
Minnosannis01 Zehra321 evet perinatoloji yazıyordu hatta kapıda. Özelde çok pahalı diye oraya gitmek istiyorum
Minnosannis01 Kardanadam05072013 nasıl randevu aldın cnm. Bağcılarda yok diyorlar ben de o hastaneye geçeyim en iyisi
Minnosannis01 Grisayfa perinatoloji yazısı gördüm kuzum. Acaba o neydi. Kadın doğumun yanında. Bende sandımki detaylı ultrosan var orda
Kardanadam05072013 Minnosannis01 takibini orda yaptrdm canm gün aldım ilk önce kadın doğuma gidiyrsun ayrıntılı ultrasona yönlendiriyor onlar seni
aysmt Minnosannis01 Perinatoloji detaylı ultrasona da bakıyor Bağcılar da bakıyorlarmış benim bir arkadaşım orada yaptırmış çok memnun kalmış doktor ismi de Mahmut güngördü sanırım ama ben randevu alamadım kanunide detaylıyı yaptırttım.
esrazynp Perinatoloji riskli gebelik oluyor. Bildiğim kadarıyla bebekte bi sorun olmadıkça detaylı ultrasonu radyoloji çekiyor.
Hanife12 Ben bagcilarda mahmut gungore yaptirdim.ve memnun kaldim ama randevu almak gercekten cok zor telden almak imkansiz telfna mhrs indirdim ve ordan takip ettim devamli
Kardanadam05072013 ozleem61 kadın doğumda kontrollerimi yaptırıyorum doktor yönlendiriyor yapıyorlar nasıl yapmıyoruz diyorlar
ozleem61 Kardanadam05072013 randevu aldim muayene oldum ‚182’ arayip randevu alabilirsin dediler detayli icin aradim onlarda öyle dediler