Musel Kızlar bacak arası ultrason görüntümüz 12+5 haftalık çıktı ultrasonda doktorum bacak arasını görünce erkek dedi değişirmi sizce yada erkek anneleri kesin erkekmi bakarmısınız https://resmim.net/f/bAjxdB.jpeg
alpinannesi_ Musel resim açılmadı ama benim de 12 haftalıkken erkek demişti doktorum sonra hiç değişmedi erkekler daha çabuk gösteriyo kendini biz şimdi 27+0 olduk oğlusumla 🥰
Musel Nuur2001 ya doktorum ilk baktı erkeğe benziyor bazen kordonda olabiliyor dedi sonra bacak arasını gösterince yok bu kesin erkek dedi ama dikkatle bakınca kordonada benzettim alışveriş yapamıyorumm ya kesin olmadan😂😂😂
Nuur2001 Musel kesin demediyse alma o zaman 😂 benim kızım olucak hiç böyle değildi kordonu falan da ordasında değildi
Happy46 Musel aynı bende bu durumdayım şuan🙈12+4 de böyle bir çıkıntı gördü kesin demiyorum ama erkeğe daha yatkın dedi 16. Haftada net öğreniriz bizim çıkıntı üçgen gibi resmide var
Happy46 Musel bana kesin demedi daha yatkın dedi klitorisde olabilir dedi bu haftada ikisininkinden organları birbirine benzermiş. ama sizin resim pipiye daha çok benziyor 😊
Minnosannis01 Musel ben bakıyorum netten sürekli bacak arası fotolarına artık uzman oldum😂 benimkiside 12+4 bakalım bu hafta belli olur heralde
Musel Happy46 öyle dimi ☺️ Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kız erkek önemli değil aslında bizimki heyecan işte hemen öğrenme isteği