EymenTuana kızlar yüzümüze krem sürünc bebeğe bisi olur mu coğu kisi diyorki yok sürme yıkama bisi olur olur mu gercekten ?
Iremgokce EymenTuana tabiki kimyasal ama ben o kadar incelemiyorum açıkcası annelerimiz bizi nasıl büyütmüş şimdi herşey o doğal o kimyasal diye ayrıştırılıyo elimden geldiğince dikkat ediyorum ama olmayanlar içinde üzülmüyorum açıkcası
bsra18- EymenTuana yüzüne sürdüğün kremden nolacak canım. Nefeste almayalım o zaman sonuçta havada da mikrop var 🤦🏻♀️
Mervezumra EymenTuana hamileuiz sadece arkadaslar ya hasta degiliz ki o zaman makyajda uapmayalim banyofa yapmayalim sampuan kullanmayalim dis fircalamayalim ne bilim bulasik yikamaualim deterjamlar3 zarar verir oyle sey olur mu insanlar iyice abarriuor dinlemeyin kimseyi hamilelik bir hastalik degildir
KeremAsafmoOom EymenTuana valla bütün hamileliğim boyunca cilt bakımı da yaptım kremde sürdüm maske de yaptım parfüm deo da kullandım dogum yaptım cok şükür hiç bi sıkıntı yok maşallah
Kardelenyigit Doktoruma bizzat sordum krem parfüm vs kullabilirsin rahatlıkla dedi zaten doktorum öyle pek yasakta getirmedi sakatat ürünler dışında onada dışarıdan yasak getirdi zaten 💁🏻♀️
ysmnsrt Hayır ya alakası yok ama deodoranta dikkat et koltuk altından çok sinir geçtiği için alkol alüminyum içermeyen al hamile olmasan da öyle kullan