Hayalim_ Peri_ss03 ben de bide sanki karnımın bi tarafında bişey toplaniyo sonra yumusuyo ağrı vs yok yarın doktora gidicem kasılma mı diye çok korkuyorum
Peri_ss03 Hayalim_ bebek değil mi acaba . Anlaman lazım bebek değilse kasilma olabilir. Bebek bazen sertlesebiliyo yorgun olduğun zaman ozellikle
Hayalim_ Peri_ss03 salı gününden beri yatıyorum biraz sıkıntılı ama anlayamadım ben de yarın belli olacak umarım kötü bir şey çıkmaz hepimiz gebeyiz lütfen birbirimize dua edelim 🙏🏻
Yagmurcoglu Peri_ss03 evet cnm Ben şimdi 35.haftaya geldim. Senin haftalarda aynı bana da oluyordu. Kaç kere farklı Dr Lara gittim. Hiçbiriyle yok gaz sancısı 👍
BeybininAnasi Peri_ss03 bende de oluyordu önceden bu ara pek olmuyor gerçi. 22.haftamdayım. Böyle içeriden çekiliyordu, göbek deliğim ve etrafı ağrıyordu ama beni çok rahatsız etmedi. Sonradan da geçti zaten
Peri_ss03 BeybininAnasi belki ben kafama taktigim için bana öyle geliyo olabilir 21 haftam boyunca ne kustum ne de başka bi sıkıntı çektim çok şükür. Ondan belki bukadar kafama takılıyo
Peri_ss03 Hayalim_ ne kadar sürdü ki canım . Allah hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımiza almayı nasip etsin . Başka bisey istemiyorum . Umarım sende ki de normal biseydir . Canini sıkma...
BeybininAnasi Peri_ss03 annelik zaten yarı delilik bence, dediğiniz gibi de olabilir, son derece normal ❤️
Hayalim_ Peri_ss03 işte bu dediğim toplanma olayı var doktor magnezyum verdi 2 gündür kullanıyorum rahim agzinda kısalma var dedi başka doktora görüncem nasl yarın olacak bilmiyorum çok zormus gebelik süreci onu anladım. Amin inşallah bitanem hepimize 🙏🏻
okyanus8731 Peri_ss03 yaaa benimde ozamanlar başladı hala çok acıyor bende 25 haftalığım soktoruma sordum sıkıntı yok karın büyüdüğü içşn öyle merak etme
Peri_ss03 okyanus8731 ayy daha cok mu cekicem demek bu 🤦♀️ napalim ozman bebislerimiz için cekicez herşey değer onlar icin🤷♀️💖
zeyata Peri_ss03 sanırım ondan da olabilir ilk hamilelik olduğu için bilemiyorum ama korkulacak bir şey değil sanırım doktor söylerdi kötü bir şey olsa ☺️🤷🏻♀️
07052019 Peri_ss03 20.hafta falan başladı bende o, 32+6 yım hala var. Doktora soruyorum her gittiğimde. Göbek deliği dışarı çıkmaya çalışıyor, normal diyor. Doğuma kadar ağrıyabilirmiş.
Busraae Peri_ss03 canım benim 21. Haftamdan beri ara ara yorulunca oluyor göbek deligime dokundugum an bile agrıyor içi ve yanları