Bykn50 Arkadaşlar aranızda özel hastane fiyatlarını bilen varmı aniden doktora soramıyoruz ama merak ediyorum sezeryan doğum ne kadar ?
Deletedmom2224 Bykn50 bu her hastaneye göre değişiyor kendi gittiğiniz hastaneye sorun. Zaten doktora değil muhasebeye soracaksınız
Deletedmom0810 Bykn50 hangi hastaneye gidecekseniz arayıp kadın doğum doktorlarının muayene ücretlerini sorabilirsiniz direk telefonda bilgi veriyorlar 🙏🏻 Bazen profesör, doçent ve normal doktor arasında 20-30 lira oynama oluyor o kadar
Deletedmom099 Bykn50 doktor söylemiyo zaten hasta yatışa gidip fiyat bilgilendirmeden fiyat alıyosunuz
Deletedmom0810 Bykn50 mesela Acıbadem özellikle şehirlere göre değişiyor Eskişehir’de ben 200 liraya muayene oluyorum İstanbul’da 400 lira
Yenianneadayi2208 Bykn50 istanbuldaysanız eğer fiyatlar ortalama falan değil ne yazık ki.Arada uçurumlar olabiliyor.A hastanesinde normal doğum 1500 sezeryan 2000 ken , B hastanesinde normal 4000-5000 sezeryan 6000 7000lere çıkabiliyor.Genelde isim yapmış hastaneler pahalı 🤦🏼♀️ İyi araştırın derim ortalama bir fiyat yok malesef.
Bykn50 Deletedmom0810 muayeneye düzenli olarak 60 liraya gidiyorum çünkü 12 yıldır gittiğim doktorum ama ilk defa doğumuma girecek sormaya çekindim doğum ücretlerini
Bykn50 Deletedmom0810 ayrıca büyük şehirlerde yaşayanların allah yardımcısı olsun Her konuda çok zor .. hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin allah 🙏
Deletedmom0810 Bykn50 ben de daha Bugün hastaneyi arayıp öğrendim doğum paketi fiyatlarını öğrendim 🙏🏻😂
BeybininAnasi Aynı ilçede bile değişiyor ne yazık ki. Ben İstanbul Gaziosmanpaşa’da oturuyorum, Avrasya Hastanesi’ne gidiyorum. Aynı ilçede Medicalpark var, duyduğum kadarıyla 2 katı fiyatlar benim hastaneme göre.
Ozlm_k Deletedmom0810 merhaba, ben de Eskişehir de doğum düşünüyorum görev yerimizden dolayı başka ildeyiz. Yazın özel ümitte talat demirkol a gelmiştim memnun kalmıştım. 3500 4000 arası fiyat vermişlerdi. Siz orayı düşündünüz mü? Acıbadem tuzlu geldi😐