shrbrk diyarbakırda duran oturan bebek bekleyen hamişler bana mağaza önerebilir misiniz her türlü markadan araba bulabilecegimiz?
Hilaldenerieser shrbrk Bilteks var alayın orda alipınar köprüsünün oradaki mezarlıgın karşısında, biz ordan aldık chicco bebek arabası markası, biçok çeşit vardı oraya bakmanızı tavsiye ederim.
Deletedmom00260 Burda doğru düzgün bebek mağazası yok ne yazıl ki. Yerel birkaç mağaza var onlar da daha çok bebek odası üzerine. Üstelik inanılmaz da pahalı.
shrbrk Deletedmom00260 sadece bakacağım. oma gore internetten. vermek istedim.yoksa mağazadan almayı düşünmüyorum:))
Deletedmom00260 shrbrk Ben internetten güvenemiyorum bu tür şeylere. O kadar para veriyorsun ya kırık dökük geliyor, sağlam gelse bile ilerde bir sorun yaşasan satıcı oralı olmuyor. Mağaza daha garanti.
Hilaldenerieser shrbrk Biz bunu aldık canım 2,200 aldık orda çok uygundu hatta şaşırmıştık fiyatına tek kalmıştı diye bide indirim vardı şansımıza bizde kaçırmadan aldık hemen, iyi oldu bizim için.. orda bebek arabası dışında biçok şeyde var Gayette makul fiyatlar
Hilaldenerieser https://m.n11.com/chicco-duo-style-go-up-travel-sistem-bebek-arabasi-elegance-P375627863?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIvfG0jJXy5QIVhbTtCh3n0Q9dEAQYBSABEgKDSvD_BwE
Hilaldenerieser shrbrk Rica ederim 😊 biz gittiğimizde 1 adet vardı onuda biz aldık,demek ki daha getirmemişler. beğendiğiniz başka model olmustur umarım