Deletedmom2224 Feyzanurlks ablam bi ara denedi ama sürekli dışına çıkardı eskiden güzeldi yenilenince bozuldu
Mervezumra Feyzanurlks bildiginiz market posrti gibi ben kullanmadim ama memnun kalan yok sanirim gorumcem denemis bildigin market posrti diyor
Demetdemircioglu Feyzanurlks ben kullanmistim cokta memnundum 4 ay kadar önce inanilmaz pisik oldu oğlum miniese gectim suan (15.5 aylik)
Nihalcakmak58 Feyzanurlks ben kizima kullandim ama hic memnun kalmadim ya ici boyali bide hep dısina gecirdi cisi.. poposu flnda kizardi .
Ulku07_95 Ben oğluma kullanıyorum çokta memnunum dışarı taşırma konusuna gelince bi bezi tam doldurmasını beklersen 10 saati geçerse veya bacak lastiklerini düzeltmezsen tabii ki taşar. Şimdi doğacak bebeğimede ondan alacağım
Feyzanurlks Herkese göre farklı biraz o zaman , bir tane alıp denemek lazım ❤️ Herkese tesekkr ederim ❤️
Mutlu_anne2 Feyzanurlks aynen öyle herkese göre farklılık gösterir canım ben kızım da Prima aldım sizdi di Canbebe de öyle molfix aldım oda pişik yaptı sonra bimin bezini aldım 27 aydır onu kullanıyorum gayet memnunum
Demetdemircioglu Feyzanurlks deneme boylarindan alip denersin pisik yapana kadar hic tasma yasamadim sari cizgisinden dolayi cok memnundum ben
Ogullarimveben Ben oğlumda son dönemlerde kullandım gayete memnun kaldım pişik ve sızdırma alt değişmedi mi olur ve inanın her bez sızdırıyor Prima da molfixde