Mervee58 Merhabalar yaş hurma canım çok istiyor çokta seviyorum ama biraz tedirginim buradaki mesajları görünce bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili
azra34 Mervee58 günde 1-2 taneden sorun olmuyor. Benim arkadşım her sabah 2 tane yerdi. 37den sonrada günde 4-5 tane yedi. Sağsalim de doğurdu hamd olsun. O yüzden etkilendiğim için ben her gün olmamak şartıyla 1-2 tane yiyorum ben canım.
Raniniii Mervee58 yas hurma gebeligin ilk zamanlarinda yenmesi iyi degil diyorlar acilman oluyor diye ben simdi 37+2 yim yarin nasipse alicam gunde 4 tane falan yiycem dogumum kolay olsun diye
Nilll 5 aylık olana kadar günde bir tane yeniliyor diye biliyorum ben. Siz yine de doktorunuza ya da ebenize danışıp öyle yemelisiniz
BeybininAnasi Trabzon hurması değil canım dimi dediğin? İftarlık hurmanın tazesi? Valla benim de annem umreden yeni geldi 22 haftalığım ama nefsim körelsin diye yedim ben de birkaç tane. Abartmadıkça bir şey olacağını düşünmüyorum ❤️
BeybininAnasi Mervee58 benim bildiğim onda bir sakınca yok 🤔 erken açılma olmaması için iftarlık hurma sıkıntılı. Ben de çok severim neredeyse her gün yerim. Folik asit ve lif bakımından çok zengin 🥰