gunesveguney bende doğum kontrol hapları bile işe yaramadı evlenmeden önce. Doktor 6 ay kullan diyordu, ilk ay adet oluyordum bi daha ilaçları kullanırken bile olmuyordum. İnsülin direnci var, kilo ver diyorlar 10 kilo veriyorum sonra tekrar geri alıyordum. En son gittiğim doktor sadece ultrasonla baktı al bunı kullan hamile kalınca gel dedi. Hatta kızdım, bu nasıl doktor tahlil vs yapmadı başından attı diye. İlk ay adetin 5.günğ başlayıp 5 gün kullandım. Sonra gün aşırı ilişki oldu. Ama tutmadı, adet oldum. 2.ay 5.günü başlayıp 5 gün sabah akşam olmak üzere 2 adet kullandım, yine gün aşırı ilişki oldu. Adetim bir hafta gecikti, hamileyim sandım ama değilmişim 1 hafta geç adet oldum. 3.ay nasıl olsa tutmucak dedim ama eşim ısrar etti. Adetin 5.günü başlayıp günde 3 adet içtim sabah öğle akşam. İlişki takibi falan yapmadım. Hemen hemen her gün ilişki oldu, hatta günde birden fazla olduğu oldu. Derken adetim geçti, nasıl olsa hamile değilim diye test falan yapmadım. Adet 10 gün geçince eşim bi dene dedi. Test yaptım çift çizgi. Geç yumurtlama olmuş klomene rağmen. Yani doktorun verdiği ilişki takvimini takip etsem gene tutturamıcaktım 😂 doktorun verdiği tarihten yaklaşık 7 gün sonra yumurtlama olmuş.