Anne18 Merabalar sabah tan beri ara ara açık soluk pembe ve kahverengi lekeler geliyor nedeni nedir acaba bilen varmı?
AysennHE Anne18 benim ilk hamileliğimde bel agrısı ve kahverengi akıntı vardı dedim adet oldum heralde diye kırmızıya döner diye bekledim dönmedi sonra doktora gittim meğerse yerleşme kanamasıymış inşallah sizin ki de öyledir🙏
Niless45 Anne18 merhaba ben baya bi geçmişinize dair sormuş olacağım ama bu durum nasıl sonuçlaandı regl öncesi mi yaşıyordunuz bunu🥹
Anne18 AysennHE bel agrısından ıkı gundur ölüyorum inşallah yerleşme kanamasıdır dua edin banada nolur 🌿🧚♀️❤️
AysennHE Anne18 inşallah canım Allahım nasip etsin bel agrısı ve kahverengi lekelenme gebelik belirtisi ve ben internetten de bakmıştım o zamanlar kendimi ümitlendirmek istememiştim megersem hamileymişim inşallah sizde hamilesinizdir güzel haberler bekliyorum 🙏
Iimran Anne18 yerleşme kanaması olsun inşallah o zaman ❤️ Benimde öyle olmuştu 3 gün adet gibi kanamam olmuştu önümüzdeki ay hamile olduğumu öğrendim
DiplomaliEvHanimi Benimde 30,31ekde 2.3damlacik kahve leke 1kezde peceteye pembe leke sildim 13kasim adet gnumdu ve daha olmadim ins bacim yerlesmedir bizimki
Anne18 DiplomaliEvHanimi canım ben en son 26 agustos ta oldum bir daha olamadım bunun yanı sıra 3 defa kan falan verdim kan kalmadı vucutta birde hafif pko var bende
AysennHE DiplomaliEvHanimi canım benim adet düzensizliğim vardı o dönem ve hamile kalmayı çok istiyordum 7 sene öncesi oluyor kahverengi lekelenme geldi bu ayda da hamile değilim diye üzüldüm ama bel agrısı da vardı bi yandan kahverengi lekelenme kırmızıya döner diye bekledim dönmedi 3 4 gün sonra kan tahlili yaptırdım 4 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim doktorumda yerleşme kanaması olmuş dedi öyle işte canım