Doğum hikayem biraz can sıkıcı olsada sizlerle paylaşmak istedim 😊
Hamileliğim boyunca mide bulantıları geniz akıntısı mantar enfeksiyonu vs düşünebileceğiz tüm gebelik sıkıntılarını cektim..
32 haftamda kahverengi akıntımla doktora gittim ve kanamam olduğunu ögrendim.
Gebeliğim boyunca özel hastaneye gittim ama devlet hastanesinde bebeğimin çok hareketli olduğunu ve plesantaya vurup kanama yaptığını ögrendim 3 gün hastanede yatışım yapıldı progestanla fitille kanamam çok şükür durdu.
- Haftaya kadar hamileliğim boyunca 9 kilo almıştım. 37. Haftamda tekrar kontrole gittiğimde doktor suyumun az olduğunu ve hemen Cumartesi yatış yaparak suni sancıyla alacağını söyledi. Aynı zamanda alttan muayene etti açıkcası hiç kendimi kasmadım ve doktoruma hep güvendim doktorum da bana açıklığımın hiç olmadığını ve kemik çatımın dar olduğunu söyledi.
Neyse cumartesi günü yatışım yapıldı. Suni sancı hem alttan verildi hemde serumla verildi. Saat 9dan 12ye kadar sancı cektim ve sancılarım artık dakikada bir gelmesine rağmen doktorum kontrol etti hiç açıklığım olmamıştı ve bende artık hiç hal kalmamıştı acilen zorunlu sezeryana alındım ve beni tamamen bayıltmak zorunda kaldılar en son doktorumun hastamı görmek istiyorum dediğini duydum ve gerisi bomboş bir an 🤔
en son kendimi odamda bebeğimin sesini duyarken buldum 😊
Ama anestezinin etkisiyle nefes alamadığımı ve bu şekilde sayikladigimi söylediler.
Şu an ameliyatımın üzerinden 1 gün geçti ve hala agrilarim var.
Cok şükür bebeğimi emziriyorum ve sağlıklı 😊 Ve evimizdeyiz 😊
Kızımın kilosu 2.750 gram ve boyu 49 cm 😊