Burcuerden Doktor dogum icin neler diyor ? Kiz bebek erken gelir diyorlar . birde karnimi hep erkege benzetiyorlar. Erkek bebek sag tarafta olurmus hep benm hep sagda bebegim kiz denilip erkek dogan var mi ? Birde ne durumdasiniz
annevebebek17 Burcuerden 37+4um karnim belirginleştiginden beri herkes senin karnın erkek karnı o bebek erkek diyip duruyor ama benim prensesim var 😊 benim arkadasim 42 haftasini bitirdi dogurdu diger arkadasim 38 de dogurdu ikisininde kızı oldu canım hiç belli olmuyor bu isler.. Ama ben nasıpse sezaryen olacağım için bir hafta sonra nasipse kızımı kucağıma alacağım daha erken gelmeye kalkmazsa😊
Burcuerden annevebebek17 bebek sagda karnin erkek karni diyorlar ve ikilemde kaliyorum . herseyi kiz erkek dogarsa napariz ne giydiririz :)))) artik dogurmak istiyorum bende oyle 41 42 ye kadr bekleyemem gece uyuyamiyorum agrilarim cok hic iyi degilim
annevebebek17 Burcuerden hastaneye tek kuruş ödemeden kıyafet parasından düşerim 😊 aman almim alismisim kızım olmasına bir şok olurum herhalde 😂 bende biran once dogurmak istiyorum inşallah cok bekletmez senin kızında🙏