[silindi] hulya_1919 ben her sordugumda soylemedi daha erken gosterince soylicem dedi 15. haftamda gittigimde bacaklarini kaldirinca gorduk 😂
hulya_1919 [silindi] ben sormadan kendi söyledi yüzde 60 die zaten yüzde 50 seçenek var :))) şimdi daha çok merak ediyorum bu arada 12+4 üm hala bulantılarım var canim snn nasıl gecio
Hulya_Bayar ZeynebMucahid bizde 15 haftadayiz dun ogrendim 1 tane oglum vardi ikincisi erkek dedi doktorumuz. 12 haftada tahmini soyluyorlar canim cinsiyetini
[silindi] hulya_1919 sabahları bulantilarim devam ediyo sadece onun dişında guzel gidiyoruzzz hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Allah 🙈
Fatmanur25 Benim ki de 13 hastalığa bi günüm var doktora sordum belli mi diye daha deil dedi bende erken öğrenmek istiyordum kesin olması için 16 . Haftayı bekleyin dedi ben kız diye hissediyorum 3 kere rüyamda kız çocuğu gördüm hayırlısı olsun inşallah
sweethome1000 ben 13+5 te 2 doktora gititm kız dediler..birinde bacak arasnı bende gördm sonradan bi pipi oluşmuyosa %99 kız :D:D inşallah miniklerimiz sağlıkla gelsin... bu arada bugn bende konu açtım değişenleri okudkça ödüm patlıyo
Momof2child InSALLAH BENDE 6OCAKDA GIDICEM 14HAFTALIK OLUCAZ INSALLAH ONDA.BENCE OGRENIRIZ.12 HAFTADA GITMISDIM BISEY DEMEDI CINSIYET KONUSUNDAN ERKEN DEDI
Ecrinbzkrt Bende bugun. Ikılı tarama sonucunumu gosterıcem 14haftalıgız sorucam inş bakarsa soyler içime erkekmiş gibi basından beri doguyoe hayırlı saglıklı olsunlar inş bebişlerımız❣️
sweethome1000 Kızlar selam geçen pazar günü baş ağrım oldu ensem göz kapaklarım mahvoldum...aynısını dünden beri bugünde yaşıyorummm napabilirim