Merhaba sevgili hapyy mom anneleri;
Öncelikle 9 ay boyunca sabırla duâ ile bekleyen annelere selam olsun .
Zorlu geçen 9 ay sonuna geldim . Son olarak annemde bir gece kalıp eve dönecektim nasip o gece doğurmakmış saat gece 12 sıralarında hafif sancım başladı ama herzamanki sancı diye düsündüm . Ağrılar artmaya sık sık olmaya başlayınca eve geldim biraz daha evde sancım arttı saat sabah 4 te hastaneye gittik açılmam sadece 1 cm idi . Suuni sancı verilir ama dahaa cok erken denilerek eve gönderildim. 3 saat daha zar zor dayandım tekrar gittim hastaneye açılmam bu defa 2 cm olmustu . Doktor bebeğin suyu azalmış diye sezaryene alabileceğini söyledi o arada başka doktorlar da geldiler kesin karar alinamadi yarim saat içinde kesinleşecekti doğum şeklim . Yarim saat içinde açilma 4 cm olmustu normal doğum yapilabilecegini soylediler suuni sanci verilerek acilmam 6 cm ye çikti saat övlen 2 tam 13 saatte sadece 6 cm oldu . Dayanamayacak hale geldiğimde rica ederk esimle gorusmek istedim ne olur dayaanamiyorum beni sezaryene alsinlar dedim esim sen yaparsin korkma diye teselli edince sabirla bekledim 9 cm olunca doğuma alindim acinin en zor zamaanlarinda doğumum gerçekleşti minik kızımı kucağıma verdiler . O anki duygu hisler anlatilmayacak kadar değişik cok çok guzel şeyler rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah allahim evlatlarimizin acısını göstermesin sevgili annlerim inanin her bir evre o kadar özel ve güzel hamilelik, doğum ,lohusalik hepsi birbirinden farkli hamilelliği cok özledim daha simdiden dusununce nedensizce ağlayasim geliyor . Sizlere tavsiyem doğumdan asla korkmayin anlatilanlar hepsi boş ve gereksiz bilgiler sakin olup sonunda güzel bisey olacagini surekli tekrarlayin emin olun üstesinden gelirsiniz cunku biz kadinlarin basaramayacagi gic birsry yoktur. Son sözlerime yaklasirken hic birinizi tanimasam da hepimiz birer arkadas dost olduk yakinimizla dertlesmedigimizi burda dertleştik gözyaşlarimizi sildik beraber . Hepinizi allaha emanet ediyorum kendinize çok çok iyi bakin allahim hepinizin yar ve yardımcısı olsun . Sağlıcakla esenlikle Kalınnn..