Fatos1995 Arkadaşlar kasıktan afedersiniz arkama doğru sancı giriyor ve bebeğim kasiliyor yürüyemiyorum ağlamaktan öldüm acıdan 3 hafta 2 oluyor bu kötü bisemi yoksa bu haftalarda normal mi
Deletedmom2224 Fatos1995 bu kadar zorlayan bir acı ise normal değildir diye düşünüyorum doktorunuza danışın isterseniz bende 23 haftaligim öyle bir şey yaşamadım hic
Zuzum_20 Fatos1995 canım 29 haftada yasadım böyle bi durum doktora gittim hemen ama nst sancı cıkmadı yada bebekte sorun acılma filan ama hafta olarak küçük suan bebegin yine de bi doktora gitmende fayda var olabiliyor öyle şeyler ama annelik iç güdüsü akla takılıyor önem almakda fayda var
canant Aglayacak kadar bir agrın olması pek normal değil, gecikmeden bir doktora görün için rahat etsin en azından
Fatos1995 canant tamam tessekkür ederim ağrıdan zor yürüdüm ama sonra geçiyor bende anlamadım ama gidicem doktora
Asliyamac Fatos1995 canım hiç ihmal etmeden git bence bende 21 haftalığım perşembe günü sancı ile gittim rahim ağzım kısalmış doktor rapor verdi çünkü çalışıyorum .. rabbim yardıncın olsun ..
Fatos1995 Gidicem ben bide hava saguk üşüdüm ondan ola bilirmi die düşündüm sonra 15 dk geçiyor hareketleniyor ama gitcem doktora çok korktum sagolun
Fatos1995 Asliyamac üşütmüşüm gittim yormamam gerekmiş kendimi şükür bebek ıyimis nts baglandım sancı çıkmadı benlik bir durummuş üşüttüm için 🥰