Buseeeeee azizeugur evet kesmiyor canim bebek doğarsan yırtiyo m.etme doktora güven dinle ben kendisini doktor değil bir abla gibi görüyorum zaten oda cok yardımcı oluyor sağ olsun. Zate açılmayı desteklemek için oda yağla kontrol eder.
azizeugur Buseeeeee aynen canım bana da öyle yaptı inşaallah kolay bi şekilde olur bakalım güveniyorum doktora da ☺️
azizeugur Blackcloud doğum yapacağımız yere, saat 3 ve 9 yönünde u çizerek yapıyoruz ki esneme olsun 🤗
Utopika Özel ebe tutmuştum doğumda. Her konuda üst düzey bilgilendirip aşama aşama ilerlemesi için ve ağrıları rahat karşılamam için ne gerekiyorsa o sağladı.
Denizinannesi1 Hurit ahududu bulamamış eşim böğürtlen yaprağı almış internette araştırdım hemen hemen aynı şey içilmesi gereken bir çaymıs ben bir zararını görmedim günde 2 bardak içiyordum
Hurit Denizinannesi1 anladım canım ben ahududu olarak okudum dedim yanılıyor muyum acaba merak ettim o yzuden 😊 doğrudur söylediğinde 😊
Demetdemircioglu Fasulyem22 valla bs im doktorum hurmayi onermisti gebelik okulundaki ebelerde ayni sekilde meryem ana eli otu kullandim ben cokta guzel dogurdum tiksinene kadat hurma yerdim😂 tek sayili yiyin derler ama cok yedim ben😂