Gizemabc İyi akşamlar, küçük bir genital siğilim var ve bir an önce kurtulmak istiyorum🤦🏽♀️ Sirkeyle vajima temizliğinin iyi geldiğini duydum. Aslı var mı?
Deletedmom0026 Gizemabc genital sigili sirke ile yok edemezsiniz. Cinsel yol ile bulasan hpv virusunun sebep oldugu bi rahatsizlik ve kriyoterapi yada koter ile tedavisi mevcut. Yanliz 5 sene sonra tekrar cikmicagnin garantisi yok cnku virus vucudunuzda mevcut.
Guzelllll Gizemabc canm bende var sigil 15 haftalikken cikti ve ne sirke nede baska birsey gecirmiyor doktorumdan ilac aldim oda sadece cogalmasini onledi ama olan sigillerim o kadar buyuduki dayanamiyorum artik hamile oldugum icinde yakma islemi yapmiyor.
Sevoeco25 Gizemabc bnde vardi ve çok fazlaydı pet kullanma temiz biz bezi ütüle hergun altına koy sirkeyi pamuğa sür o şekilde olan yere sur bide travazol normal de alakasız ama sen üzerine sür yat ben öyle kaybettirdim
Gizemabc Deletedmom0026 evet araştırma yaptım, doktoruma da göründüm. Bir kez de yaktırma işlemi yaptırdım. Vajinasında çok sayıda siğil olan bir kullanıcı buradan sirkeyle vajina temizlğinin siğilleri yok ettiğinden bahsetmişti. Alternatif olarak sormak istedim.
Gizemabc Deletedmom0026 sirkeyle temizlik mantar enfeksiyonuna da iyi geliyormuş ne buradan çoğu kişi yazdı ben de arada mantar için kullanıyorum. Bence etkisi olabilir
Deletedmom0026 Gizemabc mantara karsi evet sirke olur ama sigilleri temizlemez yok etmez sigillere karsi bi etkisi yok. Mantar oldgmda bende kullandim tabii
Guzelllll Gizemabc benimkide hamileyken hic birsey uygulayamam dogumdan sonra diyor bu kadar dayandim artik 94 gunum kaldi dayanirim herhalde
Gizemabc Guzelllll ağrısı sızısı var mı? Eğer hpvden kaynaklanan tehlikeli bir tür siğilse normal doğuma engel oluyormuş haberiniz olsun.