yelif_3698 Kızlar size bisey sorucam istanbul anadolu yakasında ayrıntılı ulturason yapan devlet hastanesi var mi zeynep kamilden sıra alamıyoruz çok yoğun istanbulda oturan bilgisi olanlar var mi acaba ulturason çektirmem lazım ayrıntılı 😌
Babyone yelif_3698 umranıye de var bıde avrupa yakası kanunı sultan suleyman hastanesı ve bagcılar egıtım arastrma
canimoglum53 yelif_3698 bende ozelde yaptirdim bulamadim cunku devlette sira :( umarim alabilirsin canim. Ben uskudar anadolu hastahanesinde yaptirdim 265tlye. Cok memnun kaldim:)
Betulaks yelif_3698 ümranıye araştırma devlet hastanesi ama bir kaç gun once aradım sistemlerinde doppler diye cıkmıyormuş yok buyuk ıhtımal zeynep kamılı aradımıştm oda 2 aralık musaıt ama 15 gunluk süreyi aştiği için daha somra tekrar arayın dedi o yuzden doktorumun yonlendirdiği yere gıdıcem goruntuleme merkezlerinde ortalama fıyatlar 300 350 arasın
Babyone Eeddaaa 420 en uygunu perınatolojı zaten ozelde yok genelde doktorların kendı muayenehane lerı olur onlara gıdersnz
1234567bsr- Canım ben pendık cihan tıp merkezınde yaptırdım cok arastırdım en uygunuydu cok memnun kaldım renklı ultla bakıyorlar 4 adet gotograf verıyorlar öyle kagıtta degıl normal fotograf cıktısı gibi veriyolar ben cok begendım tavsıye ederım