Deletedmom0810 Deletedmom2224 https://i.imgyukle.com/2019/11/21/Ry8k6p.png En son yazdıklarımda ne var Allah aşkına onları da silmişler
Deletedmom0810 Deletedmom2224 aynen sinir krizi sebebi resmen ya haklı olduğumuzu herkes teyit etmiş bi de biz suçlu muamelesi görüyoruz yorumlarımız siliniyor
SEVGi1990 Deletedmom0810 Benim kızım olcak Allahın izniyle ama eğer oğlum olsaydı CESUR koymak isterdim adını düşünebilisin
Deletedmom2224 Deletedmom0810 aynen öyle malesef ki ve ben hiç bir yorumumuz da tartışma yaratacak bir şey görmedim ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ve gerçekten çok üzülüp sinirlendim bende
Deletedmom0810 Deletedmom2224 aynen benim de ilk kez oldu neyse biz kendimizden ve söylediklerimizden eminiz gerisi diğerlerinin sorunu 🙏🏻 En azından arkasında duruyoruz 🙏🏻
Deletedmom2224 Deletedmom0810 Aynen öyle hala da arkasındayım ve bence en başta o post kaldırılmalı bu kadar hamilenin kafası karistirilmamali ama ne diyelim 😕
Deletedmom0810 Deletedmom2224 zaten genelde o tarz yorumlar gelmiş sürekli girip okudum bizi endişeye sokmayın vs yazılmış herkes post sahibinin tersi yönde düşünceye sahip okurduk gördük hepimiz ısrarla kaldırılmıyor
Deletedmom2224 Deletedmom0810 Ama bizim yorumlarımiz kaldırılıyor tuhaf ben gerçekten anlamadım yani 🤷♀️