yaseminsemih Doğuma yakın akciğer geliştirme iğnesi yapıyormuş doktorlar yaptıran varmı bu konuda tavsiyeleriniz varmı bebeklerim ikiz olacak nasipse ?
Hande3636 yaseminsemih her bebeğe değil erken doğum riski olan hamileliklerde yapılıyor benim 33. Haftamda yapıldı sizin ikizler de erken gelme durumu varsa doktorunuz yapacaktır zaten
tgbasaritas yaseminsemih ben de ikiz bekliyorum bana 30.haftada yapildi erken dogum riskim vardi,erken dogum riski yoksa yapilmiyor
tgbasaritas Hande3636 12saat arayla iki doz yapildi bana sizin de oyle miydi? Yoksa 2doz daha yapiliyor mu bi bilginiz var mi
Hande3636 tgbasaritas bana da 12 saat arayla 2 doz yapıldı çarşamba kontrolüm var tekrar yapılır mı bilmiyorum o gün çok sancım vardı sormak aklıma dahi gelmedi. Burada 4 doz vurulanları da okumuştum. Benim de bilgim yok canım
tgbasaritas Hande3636 ben de arastirdim biraz 5kez vurulan da olmus. Benim sancim gecince 2dozda birakmisti. Tesekkur ederim☺️
tgbasaritas Hande3636 sancim ciktiginda bi gece hastanede yattim. Ertesi gun taburcu oldum. O gunden beri sancim yok. Gunde 6tane nidicard kullaniyorum 4saat arayla