Kvsrkn Merhaba kan uyuşmazlığı iğnesi olanlar bilgi verebilir mi ilk oğlumda yapılmamıştı bunda 28. Haftadayım ve sonuç yine negatif ama doktorum yapalım dedi özelde ücreti ne kadardır yada devlette yaptırılabilir mi?
Mervezumra Kvsrkn doktor size recete yazsin cok az bir ucret odeyip alirsiniz eczaneden recetesiz 400 tl filan ben 2 sene once 60 tl vermistim ama ben ozel hastanede yaptirdim igneyi ücret odemedim devleti bilmiyorum
Ati22 Kvsrkn özelde yaptırdim. Ama hiç para ödemedim. Hastane sigortadn alacakmış parayı. Prosedür gereği yatış yapıldı iğneyi yaptılar tekrar çıkış yaptık.
Nuur2001 Kvsrkn ben Çarşamba günü oldum canım iğneyi devlette yaptırdım hiçbir ücret ödemedim. Eğer özel hastaneye gidiyorsam doktorun reçete yazıyor ecza deposundan da çok fazla ücret ödemeden alabiliyorsun
Sema12 Kvsrkn cnm ben ilk gebelikte wurundum bnda wurunmadm gerek yok dedi doktrum bebegn suan saglikli dogmdan snra da wurunsan olur dedi dewletted wuruluyor ewt 😊
Kvsrkn Mervezumra bende özele gidiyorum sonuçlarım için aradığımda yapalım dedi ama telefonda soramadım tabi birşey internette net bilgi yok olanda sizin dediğiniz gibi yüksek fiyat yazmış öyleyse devlette yaptırmak mantıklı eğer düşükse uğraşmaya gerek yok
Mervezumra Kvsrkn doktorunuzdan recete isteyin o sekilde alin dedigim gibi yoksa cok ucret cikiyor benim simdi 2.gebegligim tekrar yaptiricam
ilknur52 Devletteki doktorum yazdı eczaneden 75 liraya almıştık gün içinde vurulmam gerektiği söylenmişti
Nuur2001 2202020 ben zaten kontrollerime de devlete gidiyorum önce bi test yapıldı sonrasında doğum katına çıkıp bir günlük yatış gösterdiler iğneyi vurmak için
2202020 Nuur2001 7. Haftada özelde yaptırdım sorun çıkarmı acaba randevu alıp bi deneyim şansımı özeli aradım 460 tl dedi 🙄
Busraa54 Kvsrkn ilkte yapılmayınca bi sorun oldu mu bizdede var kan uyuşmazlığı ama doktor doğumdan sonra yapılsın dedi
Kvsrkn Busraa54 hayır oğlumun kan grubu benimkiyle aynı da değildi öncesinde olmadım ama doğum anında yaptılar mı bilemiyorum hatırlamıyorum yani
Nuur2001 2202020 ne gibi bi sorun olucak ki canım randevunu al eşinle aranda kan uyuşmazlığı olduğunu söyle test yapar büyük ihtimalle kanaman olmadığı sürece de bu iğneyi 28. Haftaya kadar vurulmuyorsun
Zeynepegee Devlette yaptır ben özelde 250 lira ya yaptrdim ilk çocuk ama 28 haftada negatif olsada yapiliyor