Uvercinka Ya ben sizi okudukça kendimden korktum. 60 la hamile kaldım, 67 yim şuan. 16+2 çok mu hızlı kilo alıyorum acaba ?
Eda_cey nefesimsiniz 50yle kaldim 48 e dustum aseriklik zamanlarimda sonra gene 50 oldum 6 aydan sonra almaya basladim kilo 60 oldum suan 28 haftalik 7 ayligiz 🙈ama cok tuhaf geliyorum aynada kendime sismis bir sekilde ilk defa 50 den ustu bir kiloyu gordum vucudumda herkeste cok sasiriyor ve cok tatli olmussun kilo cok yakismis diyorlar 😁
Mnns1 53 ile hamile kaldım 64 olmuşum 29. Haftadayız ve çok aldım diye düşünüyorum ne kadar dikkat etsemde ayda 5 kilo alarak iki ayda 10 kilo aldım 😂
Miramom nefesimsiniz ben 72 ile hamile kaldım ilk 5 ayda 6 kilo kaybettim şuan 28 haftalık gebeliğimde 70 kiloyum daha yeni kilo almaya başladım doktorda sen niye tersine gidiyorsun ben anlamadım diyor ben doğumu 80 le kapatırız diye düşünüyordum şuan tahmin edemiyorum diyor 😀 onunda kafası karıştı bir alıyorum bir veriyorum
Canocan01 nefesimsiniz 59 ile kaldım 16+1 haftalığım 60 kiloyum 😂 ilk ay 2 kilo vermiştim toparladım şükür
Mervednr nefesimsiniz 57 ile hamile kaldım doğuma gittiğimde 74 kiloydum. Eve geldiğimde 67 kilo şuan 53 günlük bebeğim var ve kilomdan eser kalmadı 57 kiloya geri döndüm