Busrakrmzelma Durumlar nasıl hanımlar ben 37+2 göbeğim hala yukarıda acaba göbeği yukarıda olup doğum yapan varmıdır reflü hala devam ediyor ama aynı zamanda çok aşşağıda kafasını hissediyorum kilo 3.500 boy 55 cm biraz büyük bir bebiş olacak galiba. 😊
NurBulut96 Busrakrmzelma maşallah maşallah Allah kolay doğum nasip etsin ben 37+0 bebişimin kilosu 2600 benimki minyon sizinki bayağı tombiş olacak demekki 🤗 kasık ağrılarım oluyor ama bu ağrının ismini koyamıyorum çatı ağrısı mı bebek baskısı mı bilemiyorum
Sec2016 Busrakrmzelma bende 38+6yim ve kilosu 3823gram 4uzerini normal doguma pek almiyorlar omuz çıkığı olur diye. O yuzden bende yarin suni ile dogum yapicam kismetse ama bebek kanalda değil insalla suni ile kanala iner ☺️🤗
gozde1267 Busrakrmzelma 38. Hafta ve Bebek pozisyon almış ama biz sezeryana karar verdik tobiş ve ben korktuğun için Şafak 9
Gulay77 Busrakrmzelma Busrakrmzelma 37+1 geçen hafta 3 kg idi. Bende aşağı indiğini hissediyorum artık çok zorluyo bel ve bacak ağrım çok oluyo adet sancısı gibi. Son günler geçmiyo🙄
Busrakrmzelma NurBulut96 bence bebek baskısıdır bendede ağrı var ve hatta idrar geldiği dakika ayağa kalktığımda sancı giriyor
Izzet Sizinki buraz iri bi bebek bnm 3 kilo 49 cm asagiya dogru baski hissediyorum bazen surekli bi akintim var bel ve kasik agrilarm oluyo 1 cm acikligim var ne zamn dogar bilmiyorum
Gmzgamzeb Merhabalar herkese. Bende 36 haftalığım sol kasıkta bir saattir ağrı var acıyor yani. Böyle birşey yaşayan var mı ?
Fureya Irmakecrin Hayatta her şey aklıma gelirdi de, açılması olanları kıskanacağım gelmezdi😄 39+1 im bende. Hiç bir belirti yok. Çocuum geçen hafta 3700dü🤦♀️ nasıl doğurcam bilmiyorum..
Majezik Kızlaaar birazdan yani saat 8 de sezeryana gideceğim dualarınızı bekliyorum 39. Haftamdayım. 🙏🙏
DYgMrt Majezik Allah’ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻 Hayırlısıyla bizede sağlıklı doğum nasip etsin Allah’ım
Majezik DYgMrt amiiinnn aminnn inşallah tüm gebeler bebişlerini sağlıkla hayırla kucaklarına alsınlar inşallah🙏🌸
Kelebek36 38+0 pazar günü sezeryan olacağım inşallah bebek ters pozisyonda spinal ile sezeryan olacağım korkular büyük 😀kan sulandırıcı kullanıyorum varmı bu haftalarda olupta kan sulandırıcı ya devam edenler acaba