Tanem0105 nefesimsiniz Bana 12 14 haftalar erkek dedi doktorum. şimdi 20 haftalık olduk 14 den bu yana da kız dedi kesin net olarak kız dedi. ama ben detaylı ultrasonu bekliyorum bu hafta onda kesin belli oluyormuş😍
yagmur_annesi nefesimsiniz Evt 12 haftada erkek dedi 15. Haftada Kiz dedi kiz dogdu suan kollarimda yavrucum 😁
nefesimsiniz Tanem0105 banada 14 erkek dedi, kesin mi dedim ultosonlar 100/100 sonuç vermez dedi. ama erkek dedi. kafam karıştı. ihtimal olabilir mi diye. işin ilginci 17+2 haftalık hamileyim ultosonda 14+4 çıktı.
Tanem0105 nefesimsiniz Bana o haftalarda kordon değilse bu bebek erkek dedi 14 den 20 haftaya kadar da kız dedi bakalım. doktorun ne diyor bu duruma neden farklı çıkıyormuş. benim de 1 hafta fark var yani adete göre 21 haftalık ama ultrasona göre 20 haftalığım doktor geç döllenme olmuştur önemli bir sorun değil dedi ama
Fatoserin Ya bende çok merak ediyorum 13+3 de gittim %95 erkek dedi ama çok merak ediyorum Perşembe günü tam 16 hafta olacak randevum var bakalım ne diyecek ☺️
ezoterik Walla 14te kiz dedi 18 de kiz dedi 22.haftaya girdik dün gittik hala bi kiziniz var dedi🙈😄ama ben p.tesi detayliya giricem bi orda da teyit ettireyim sonra alisverise baslicam artik😄