defne55 Haticetarhan 2 gün önce doğum yaptım 3 cm açıklıkla gittim az bi suni sanci desteğiyle 3 saatte dogum yaptım keske yatsaydın
Haticetarhan defne55 sordum vermiycez dediler kendi sancını bekliycen dediler bebekde kanalda benim o yüzden çıktım yatmadım
Haticetarhan defne55 inşallah bakalım bekliyorum plates topu hurma sıcak duş onları denemeyi arttırcam artık bebeğimin gelişimi iyiymiş fazla iri olursa zorlaşır dediler o yüzden fazla beklemesini istemiyorum
Can_27 Evet baya aşağı inmiş hatta ama vajinamın üstündeki ağrım dışında(dayanılmayacak gibi değil) ne sancım ne su ne nişan hiçbir belirti olmadığı için bekliyoruz.Anne karnındaki bi gün bile çok önemli olduğu için sabrediyorum.
EaE Haticetarhan benimde dün gece çatı agrisi başladı hala devam bacak aralari belim cok fena agriyor karnim sertleşiyor ara ara düzensiz
defne55 Haticetarhan illaki giriyor canım benim en çok kasık bölgem vajinam bacak aram ağrıdı ama dayanılmayacak bisey değil allah veriyor sabrini
EaE Demetdemircioglu suni sancı 3 cm acikliga yardimci oluyor mu acilmaya kac saat sanci cektin canim bende 38+1 aciklik varsa 3 cm suni sanci istesem dogum olurmu acaba Huzursuz bacak sendromu dedikleri illetten muzdaribim cok igrenc uyutmuyor sallantiya dayanamiyorum
Demetdemircioglu EaE kişide kişiye farkediyodur ama sabah 8.5 9 gibi suni baglandi 16.20de dogum yaptim doktorun uygun bulursa sansini dene bana ister eve git ister suni al demisti 🌸
Haticetarhan defne55 benimde aniden giriyor baya acıtıyor da ilk gebelik de olunca sancım nasıl olacak bilemiyorum
Tubaut Haticetarhan canım bende 34. Haftamda 3cm Açıklıkla gitmiştim hastaneye sancım yoktu ama benim suyumda sızmaya başlamıştı doğuma yakın sancılar başlamıştı ve doktorum aceleyle zor yetişmişti doğuma
defne55 Haticetarhan doğum sancısını ayirt ediyorsun zaten canım oyle siradan bi kasik yada bel agrisi degil
CansuDRY Haticetarhan Kontrole diye gitmiştim. 3 cm açıklık yatış dediler. Açılma o kadar hızlı ilerledi ki. 3 saat sonra kızım doğdu.
humaninannesi61 Haticetarhan 2cm ile yatışım yapıldı saat 11 gibi. 12 de suyum patlatıldı 4te kızım kucağımdaydı. Evde sancı çekmekten korkuyorum aniden gelir falan diye. Çünkü 4cm açıklık bir anda çoğaldı ve doğurdum.
CansuDRY humaninannesi61 Benim de durumum aynıydı ilk çocuğumda. Şimdi daha çabuk olur dedi doktor. Hastaneye yetişemem diye korkuyorum. Ben son ana kadar ağrı da hissetmiyorum çünkü.
Ozgesn Haticetarhan bence son raddeye kadar evde bekleyin neden derseniz ilk doğumumda 1 cm açıklıkla gittim sancım vardı 3 gün boyUnca suni sancı verdiler açılma olsun diye neler cektim 4. Gün oldu baktılar açılma 9 cm oldu Doğuma aldılar bebek kaka yaptı diye acil sezaryen oldum . Suan ikinci gebeliğim sezaryen olacak mecburen çünkü ilki sezaryen oldu ❤️ Ama şimdi aklım olsa normal yapacak olsam sancım 5 dakika da bir e düşene kadar evde beklerdim sancımı 🤦♀️