Nuribrahim Kızlar beşik olarak ne tavsiye ediyorsunuz? Herşey çok pahalı uygun kullanışlı bişey tavsiye eder misiniz ?civilden baktım güzel yorumlarda iyi kullanan oldu mu acaba ?yardımcı olursanız sevinirim
Etzel Nuribrahim ben heyner beşik aldım geçen gün hepsiburadanın indirimi vardı 600 tl ye, oda yapmayı düşünmediğim için anne yanı olarak kullanıcam şimdilik biraz büyüdüğünde montesori oda takımı düşünüyorum :)
yagmur2019 Nuribrahim merhaba ben de beşik araştırıyorum genel olarak yorumlara baktığımda tüm anneler park yatakları çok öneriyor ağır beşik alanlar sonradan çok pişman ben de park yatak almayı düşünüyorum hem taşınabiliyor hem de çocuk büyüyünce de rahatlıkla yatabiliyor hem de fiyatları gayet makul bir bakın isterseniz😊
Kuboos_00 Hacer_ikiz_gebe Serkan avm diye bi sayfa fiyatları çok uygun yatak uyku setleri falan dahil
Kuboos_00 Hacer_ikiz_gebe ben çok beğendim dışarıda bu fiyata zor bulunur kurdum bile herkes çok beğendi
Yel282828 Kesinlikle.park beşik.derim arkadaşlar oğlumda 3 yıl kullandım eskimişti attım.simdi ikinciye hamileyim yine park beşik alicam inşallah