Slmdmrts Bu ay asilma oldum dayanamayıp 11.günde test yaptim 16.3 cikti başından geçenler cevaplayabilir mi sizce ilaç etkisi mi gebelik baslangici mi kimyada otryrum doktorum anakarada ve devlet hastanesinde ulasmam imkânsız çok merak ediyorum
Mrv_ycgl Slmdmrts bende 11 yada 12. Günde yapmıştım canım zaten beklemek çok zor. Ignenin etkisi 10 gune geciyo diyolar ama yarın bida kan ver artarsa hamilesindir benim biraz daha yüksek çıkmıştı doktorum yinede erken yaptik diye tekrarlatti artış oldu çok şükür
Szeys Slmdmrts Yani 5in üzeri pozitif demek ama düzenli yükselmesi gerek iki günde bi kan vererek takip et inşallah tutmuştur😊 çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir bence çünkü bende 7 günün sonunda etkisi sıfırlanmış oluyodu😅 katlayarak yükselirse değerin pozitiftir inşallah
zengooo Slmdmrts asilama gununu sayiyomsun canim benimde 9.gun 18 cikti drum dusuk dedi yarin bi daha yaptracm.ins artar ama artmazsa simdiden ogrenmek onlem almak daha iyi obur turlu cok uzuluyo insan
Mrv_ycgl Slmdmrts rica ederim inşallah tutmustur çok heycanli oluyo ben 2gun sonra verdim 2 gün sonra bida vermistim yukseldikce hoşuma gidiyodu😊 3000lere gelince zaten kese görünüyor
minikmucizem1_ Benim ilk aşılama tutmadı 14. Gün test çok silik cıktı Ama 6 gün gecikmeden sonra adet oldum inşalalh senin ko tutar canim
Elif3455 Canım ben 9.günde yaptrdın 0.33 çıkmıştı doktor 14 ten önce net sonuç vermez dedi geç döllenme olabilir dedi 14.gün yaptırdım 87 çıktı çok şükür rabbime
Elif3455 zengooo çok şükür 8+4 haftalık hamileyim 5+5 ken kesesini gördük 7+4 kende kalp atışını rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah
Slmdmrts zengooo evet asilama yapildigi günden saydim ayin 3.de çatlatmak iğnesi yapildi 5.de aşılama ben de cuma günü testi yaptim asilama gününü de hesap edersek testi 11.de yapmış oldum
Slmdmrts zengooo sizin de güzel artmis Rabbim yuzumuzu güldürur inşallah daha adet gunume iki gün var o zaman da yapacagim gonal f kullandim catlatma igmesii hatrlayamadim ama ovitrille değildi