Nihaleldmr Çok heyecanlıyım ilk çocuğumuz. Normal olsun istiyorum ama kilosu biraz fazlaymış . Yinede sabırsızlıkla bekliyorum . Nisan da bebek bekleyenler 🤗🤗🤗🤗
Duyduy Nihaleldmr benimdee 47gün kaldı. Nisan 27 gözüküyor doğum 🎬 Çaktırmıyorum ama inanılmaz heycanlıyım Korku ile karışık zaman geçsin istiyorummm
Ege Bebişlerinizin kilosu kaç kızlar? 33.haftada benimki 2 kilo idi doktor az dedi durmadan yemeye çalışıyorum moralim bozuldu 😒
-silinmis110- Ege sizin 33 haftada az demis benim 32 de az dedi 2 kiloyu bu doktorlar da hepsi farkli soyluyor bence takmayin protein agirlikli beslenin faydası olur yumurta muz kasar peyniri iyi oluyor ben faydasini gördüm
Nadye Bizimde 19 Nisan. Ama benim de suyum sınırdaymış haftası iki öndeymiş. Nisa’na kadar sabredersem şükredicem😊
merination Merhaba kızlar benim de gözüken 29 nisan doğum tarihi bebişin kilosu 1 hafta önden gidiyor şimdilik her şey yolunda heycanlanmistim doğum tarihini bekliyorum 😊
Gry merination Bizimde öyle ama kilosu haftasına göre önden gittiği için ultarasonda 23 nisan gözüküyor. Acaba o tarihlerde mi doğar😇
Zeyzey64 merination bizimde 29 nisan görünüyor aslinda ama sezeryan olacagi icin daha erken aliriz dedi doktorumuz sag salim alalim kucagimiza InsAllah 🌺
MUsa-ESraDursun 23 nisan gorunuor tarihimiz normal simdilik herşey o yüzdende belli de olmaz 43 gün kaldı kizcemle kavusmana hayırlısıyla 19 unda kontrol var bakalim nasilmis haftalar yaklaştıkça heyecan artior
smcnkrt MUsa-ESraDursun bizimde aynı gün olacak inşallah kızım biraz sabırsız ama sanki çok sancım oluyor
Gonca0881 Bizim 32 günümüz kaldı çok heycanlıyım gidip gelip eşyalarını seviyorum çok güzel bi duygu ama korkuda var tabiki 😅😘❤😍