tugbadm Kızlar 36 haftalık olmak üzereyim göğsümden bildiğiniz süt geliyor önceden de geliyordu çok az leke gibi bugün baya gelmiş bu durum doğumun yaklaştığını mı gösterir acaba bilgisi olan var mı ?
HasanMutlu tugbadm Gelen ilk anne sütü muhafaza edilmesi lazım iyi bir şekilde dolapta buhafaza ediniz Bildiğim kadar buzlukta 3 ay ömrü var kıymetli olur yabancı konularda araştırma yapmıştım gerçi çok yoğun süt yoksa zor muhafaza edilir
Cookie_the_pomy tugbadm Hiç alakası yok doğumla falan erken doğum belirtisi değil 20. Haftadan sonra prolaktin yükseldiği için oluyor. haftadan beri başıma geliyor 38+ yız şu ara kesildi ama sıkınca vene var biliyorum. merak etme İlk sütüm ziyan oluyor diye üzülme doğumla beraber yeniden salhışanacak 🤰🏼
Cookie_the_pomy tugbadm yorumlara aldırış edip Sakın sağıyım saklıyım kafasına girme lütfen. Bu doğru bi yöntem değil. sağarsan eğer. Erken doğumu göğüs ucu simülasyon u yarattığın için tetikleyebilirsin. Göğüs üstü yatmamaya çalış. Akıp ziyan olmasın
tugbadm 26mrv canım o haftalar da benim öyleydi beyaz renk çamaşır kullanmam siyah renk sütyenim de fark ediyordum nokta nokta iki gündür beyaz takmak zorunda kaldım baya gelmiş süt
Zeyk HasanMutlu şuan sağma yaparsa erken doğumu tetikler ama yanlış yönlendirme yapmayalım dediğiniz doğru ilk gelen süt önemli ama şuan ki durumla aynı değil doğumdan sonra gelecek sarı süt için geçerli dediğiniz şey 🙏
tugbadm Cookie_the_pomy canım zaten ne zaman akıyor bilmiyorum ama çamaşır hep batarken görüyorum çok fazla akmış bu sefer
Esraygtf tugbadm canım 16. Haftadan beri geliyor bende korkulacak bir şey yok doğum belirtisi falan değil yani
meleknisa26 Bende 25+2yim 23. Haftalıkken gelmeye başladı doktorum göğüs pedi kullanmamı söyledi göğüs pedi kullanıyorum
Minifasulye tugbadm benim 4.aydan itibaren gelmeye başlamıştı 38+3 te dopum yaptım erken doğum belirtisi değil merak etmeyşn sadece siz sıkmayın kendi aktıpında sorun olmuyor.