Tugce1803 Reyhann93 Evet bizim burdaki evler yayla gibi😊Ayrancılar tavsiye etmem suriyeli dolu evler daha uygun olduğu için
Hazanur Reyhann93 kesinlikle hamilesin canim hele o mavi testte yanilma yoktur ben cooook yaptim hic silik cikmadi hayirli olsun dua et bizlere de
Reyhann93 Hazanur tşk ederim canım herkeze dua ediyorum rabbim isteyen herkeze başta sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Reyhann93 http://hizliresim.turkiyepanel.net/upload/f45dab6e-20191120_105941.jpg Kızlar sonucum çıkmış ❤❤❤
ecemtmr Reyhann93 kuzum hayırlısı olsun cok sevındım dikkat et kendine 🙏🏻☺️ Benimde yumurtlamadan sonra 11.günüm cuma test yapacağım belki ya da cumartesi.
DiplomaliEvHanimi Reyhann93 yaaa😍superrr hayirli olsun canimmmmmm kac gun gecikmen var bu albi test bendede bozuk cikmisti 🙄 benimde dun 6gunluk gecikmem oldu erken gebelik negatif cikti yıkıldım 😖
Reyhann93 DiplomaliEvHanimi adet günümde kanı vermiştim canım dün bu gün 2. Gün ben erken adet görüyorum 26 günde bir en son adet tarihi 24 ekimdi 😊😊