Sermec Aykal cıkmaz canım ben adete 6 gun kala yapmıştım cıkmadı 4 gun kala yaptım silik bir şekilde cıktı en az 6 7 gun bekle canım test yapmak için
Deebg Aykal benimde senin gibi canım kasıklarımda ağrı ve akıntım var 27sinde adetim bekliyorum bakalım
Aykal Deebg Aaa benimde 27si inşallah bu ay olur ikimizinde. Artık çok umutlanmıyorum çünkü ağrılarım psikolojik de olabilir bilmiyorum yani kafam karışık duygularım daha da karışık.
Saftorik Deebg bende 27 sini bekleyenlerdenim benim de bel ağrım başladı adet geliyor sanırım ama iki gündür felaket bi mide bulandım var ya psikolojik ya da üşüttüm
Deebg Aykal evet bende psikolojik mi diye düşünüyorum artık ovulasyon takibi yaptım 9-10 yumurtlama 11nde çatladı yumurtam 11nden beri sağ kasığımda geçmeyen kramp ve sancılar vardı bugün yok ama ilginç bi şekilde akıntım oluyor sadece 😐
Saftorik Deebg ben ikinci bebeğim de akıntıdan anlamıştım adet oldum sanıyordum ama akıntı çok fazlaydı hatta bebeği kaybedene kadar devam etti o akıntı
Deebg Saftorik daha çok var kuzum aslında adet günümüze ama çok kafa yorduğum için belirti buluyorum gibi geliyor bana benimde bel ağrılarım oluyor akıntım oluyor ovulasyon testi yapmıştım bu ay
Deebg Saftorik bende bi boş gebelik yaşadım akıntım çok fazlaydı adet oldum sanıp lavaboya gidiyordum her dakika ama o zaman akıntım adete yakın başlamıştı daha adete 10 gün var nerdeyse bu kadar erken başlar mı bilmiyorum
Saftorik Deebg işte sabredebilmek önemli kendimizi dinlemesek herşey daha kolay olacak ama 🤷🏻♀️ Eşim ovülasyon testi yapmamı istemiyor stres oluruz diye
Saftorik Deebg benim ikinci bebişim de on gün önceden başlamıştı hatta on gün boyunca neden gecikti adetim bu kadar akıntı oldu da diye düşünmüştüm inşallah hayırla bebiş vardır canım
Aykal Deebg bende kimyasal gebelik yaşadım ama belirti falan bilmiyorum yani çok zamansız bi zamanda umudumu kaybettiğim anda oldu ö yüzden belirti falan bilmiyorum
Deebg Saftorik hadi ya inşallah canım hepimizin vardı 🙏🙏 bide afedersin gaz problemim oldu bi kaç gündür
Deebg Saftorik ben düzenli olarak bu ay yaptım çalıştığımız için düzenli ilişki olmuyor en azından günleri kaçırmayalım diye ama stres oluyor insan o doğru canım
Aykal Saftorik sınav diyelim canım artık rabbim hayırlı bi şekilde bu sınavı vermeyi nasip etsin bize ama çok zor bi durum gerçekten benim duygularım Alt üst oldu
Donegul23 Döllenmeye gebeliğe bağlı ben adetime 7 gün kala kan testi vermiştim 69.5 çıkmıştı beta hcg şimdi 7+1 deyiz hayırlısını versin adete yakın kasik ağrıları idrara çok sıkışma olabiliyor
Aykal Donegul23 yani bilmiyorum herşey olabilir diyorum ya psikolojik de olabilir gerçek de olabilir yoğun duygu yaşıyorum