mucizelerininannesi Demus bende 14 haftalık oldum 1 mayıs gibi dr dedi rabbim saglikla kucagimiza almayi masip eylesin inşaAllah🤲🏼🥰
Kubra_s Demus 11+3 bizde doğum mayıs sonu haziran başı dedi sanki zaman durmuş gibi buarada platforma İstanbul’dan katılıyorum 😂
tiniminianne Selam 🤰🏻 Biz 13 haftalık olduk bugün, Antalya'dan katılıyoruz:D 24 Mayıs dedi doktorumuz doğum için :)
tiniminianne Çok şükür biz iyiyiz annişler, geçen haftaya kadar bulantı-kusma vs devamıydı bu hafta epey azaldı ilaçlar sayesinde. Hava değişimi olsun diye ailemin yanına geldim istanbula 😊
tiniminianne Demus Ya kesinlikle bende etten ve çikolatadan neden bilmyiorum ama tiksindim resmen. Adini duymak bile mide bulantısına sebep 😔😔😔
Demus tiniminianne yaa aynen çikolata yemek istiyorum çok seviyorum ama görünce bile midem bulaniyo et tavuk onlarda ayni😥
Demus Hem sohbet ben bildiklerimizi paylaşırız benim ilk tecrübe sıfır bide 6 sene bekledim heyecan dorukta yani🥰
tiniminianne Hayırlı olsun , sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤱🏻 Rabbim layığıyla annelik yapabilecek kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 😊 Benimde ilk gebeliğim 5 aylık evliyim bende