Herkese merhaba,
Dün 2.kızımıza kavuştuk çok şükür. Hamileliğimin 32.haftasından beri 2 hafta önden gidiyordu miniğim,kilolu bir bebek olacağını biliyorduk ama ilk kızım gibi ikinci kızımı da normal doğumla dünyaya getirmeyi çok istiyordum. Tabi ki duyduğum kilolu bebek doğum hikayelerinden endişelerim yoktu diyemem kafamda hep sorular vardı ama doktoruma çok güveniyordum ve o da bir kez bile sezaryen lafı etmedi ki çok meyilli görünmüşümdür ona çünkü korkuyodum. Ama doktorum hep beni telkin etti hatta son kontrolümde o geçen hafta doğurttuğu bebeklerin hepsinin 4 kilo üzerinde olduğunu söyledi ve neyle besleniyosunuz böyle diyerek şakalaştı bizimle 😀 15 kasım gecesi suyumun gelmesiyle uyandım. Hastaneye gittiğimizde açıklığım 3cmdi, ilerlemeyince suni sancı takıldı,lavman yapıldı ve olay hızlandı sancıları eşimle karşıladık ve 5 saat sonunda açıklığım tamdı. Çatalda zorlanmadım diyemem kafası bir türlü tam inmiyordu ama sonunda doğdu ve o kuş gibi rahatlama hissi inanılmaz. 4300 gram tombiş bir kızım oldu beklediğimiz gibi 😀 iki kere kordon dolanmış minnoşumun boynuna ondan inemiyormuş meğer ama sağlıkla geldi dünyaya çok şükür. Canım doktorum sayesinde 4 kilo bebek normal doğmaz diyenlere rağmen sadece 5 dikişle aldım kızımı kucağıma şimdi evimizdeyiz rabbime şükürler olsun darısı sizlere 🤲