Adel001 TunarinAnnesi ayni doktora gittigimizi sandim))) onun icin sordumm. Allah tamamini erdirsin Amin insallah
Gulen_91 Merhaba dün Dr keseyi gördü haftaya kalp atışı için gidicem bu benim ilk gebeliğin 8,5 yıl sonra gelen bir müjde bizim için Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰
Pnrbtr TunarinAnnesi ya canımmm ben sana çok mutlu oldum şimdi gördüm. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bağrına basıp kokusunu içine çektiğin günleri de görebil inşallah. Biz hala bekleyenlere de dua et 🥰🥰🥰🥰
Gulen_91 TunarinAnnesi Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin olmayanlara da nasip etsin inşallah 🥰
TunarinAnnesi Hazaaall Nursubasi kizlar adete 5 gun kala HCG 22.40 adet gunu HCG 131.25 cikdi Iyimi ???🙏💙❤️
TunarinAnnesi Pnrbtr Rabbim sizi kisa surede hamileler kervanina katsin InsAllah goz yaslarim dualarim artik sizlere InsAllah cabuk alin Mutlu haberi Rabbim kimseye yasatmasin o aciyi 🙏🙏❤️
Nursubasi TunarinAnnesi süperrr kuzummmmm değeriiin benim ilk hamileliğimde adet zamanı 40 küsürdü değerim
Minikkus098 TunarinAnnesi canım galiba bizim kırkımız karışacak benimde ilk değerim 117 birbirlerine yakınlar Rabbim kucağımıza alcayı nasip etsin herkesede bu duyguyu tattırsın inşallah 🌸
TunarinAnnesi Minikkus098 ay kusura bakma canm gec gordum mesajini Evet yakiniz ne guzel 😍fikir ogreniriz zamanla , agrilarin varmi ? Bulanti falan sende Bende yok daha
TunarinAnnesi Anne18 Amin İnşAllah kuzum kalben dua ediyorum Allahım size yaşatsin bu duyqulari İnşAllah 🙏🤗