Muge0609 Bende 2 gün önc3 Öğrendim 600 lerde Çıktı Doktor Usgde Görünmez Dedi Pazartesi Gel Keseye Bakalım Dedi Zaman Geçmiyor ☺️Hayırlı Uğurlu Olsun sağlıkla Kucağına Almayı Nasip etsin İnşallah
Dlktpl TunarinAnnesi bılmem cnm ovulasyon testınde salgılandı ama catlatamadılar yumurtayı bakalım persembe prof a gıdıcem
Bsrozdmr1305 TunarinAnnesi öncelikle tebrik ediyorum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu ay femera da kullanmıştın sanki ? Doğru mu hatırlıyorum Bnde bugün başladım femeraya da
__birafitap__ TunarinAnnesi yaa😍😍😍 çok şükür kuzum rabbim sağlıkla kucagina da almanı nasip etsin duygulandım 🥺🥺❤❤
TunarinAnnesi Bsrozdmr1305 evet canm doğru femara 3 yumurtlama verdi kendi çatladi sağ elim sana İnşAllah
Nslhnakn TunarinAnnesi normal canım 🙏🏻Benim ilk değerim 7,86 idi 2 gün sonra 40,69 a yükseldi sonrasındada yükselmeye devam etti🙏🏻 Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı, isteyen tüm herkesede tez zamanda nasip etsin 🙏🏻♥️
Belirsiz Canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah 🥰 seni tanımıyorum ama bir ağlama hissi geldi içime sevinçten inşallah sağlıkla kucağına al 🙏😍
TunarinAnnesi Belirsiz sevinç göz yaşi olsun İnşAllah güzelim çook teşekkür ederim güzel kalbinden öperim ❤️🙏
Tugce1803 TunarinAnnesi Beta hcg azlığı önemli değil. 2 günde bir aynı saat ve aynı yerde tekrar kan vermen gerekiyor. 2 kat artış varsa hayırlısı olsun
TunarinAnnesi Tugce1803 Sağol canm mücadele edenin mükafatını Allah veriyor Soğan suyu içdim bu ay Aslan pençesi ve hayıt otu içdim 🙏