Smyye0303 İyi Geceler Hamişler 36+4 haftalık olduk🥳 Ama gece uyuduğum 3-4 saat uyku dan sonra uyanıyorum wc ihtiyacı derken bida uyku olmuyor 🤦🏻♀️Taa ki aradan 3-4 saat geciyor sabaha doğru anca öyle 👀ben gibi olup uyuyamayan vardır mutlaka 😃😂
rukiye-02 Smyye0303 benim bebiş de 12 günlük ah ah hamile günlerin kıymetini bilememişim deli gibi özlüyorum hamileliği 😬😬
ZehraAlbayrak defne55 hemen madalyanizi takalim daha betermissiniz bravo moral bozuncada gununuz guzel gececektir kesin
defne55 Smyye0303 normal oldum canım bebekte bende iyiyiz bi sorunumuz yok bebeklerin sebepsiz yere bağırarak uyanmasindan başka bi problem yok 😂😂😂
Elda Smyye0303 3te tuvalete uyandım dönüp duruyorum işte🤪 şimdide acıktım. Kızımda vurup duruyor. Gel de uyu. Koca da inadına hooor hooorrrr asabım bozuldu😂
defne55 rukiye-02 kız benim bebek uyumuyo seninkide öyle mi sen benden büyük annesin akıl ver bana 😂😂😂
Smyye0303 rukiye-02 maşallah canım 🥰🤲🏻🧿 ben artık sistim mide ağzımda geziyorum bacaklarım belim sırtım agrıyo oturamıyom dogsun artk diyorum😂
rukiye-02 defne55 benim ki de gece 3 buçuktan beri uyanık meme de almıyo ne yapacağımı şaşırdım sürekli mız mız gündüz uyuyo uyuyo gece olunca böyle sabaha kadar süründürüyor beni 😔
rukiye-02 Smyye0303 İnan o ağrıları özledim benim kız hiç uyutmuyor ya uykusuzluktan insanın başı döner mi başım dönüyor uykusuzluktan 😥 benim de hamileliğim çok zordu ama inşallah senin ki kolay bi bebek olur benim ki gibi cadı olmaz 🤗
defne55 rukiye-02 benimkide beşikte yatmiyo koltuk üstünde uyuyo🤦♀️ bide doymuyo galiba napcaz bakalım 😊
Smyye0303 rukiye-02 düzelir inşallah annesi umutsuz olma 🤲🏻🧿amin inşallah bakalım su aralar karnımı deliyor sıpa😀🥰
rukiye-02 Smyye0303 sezeryan olunca bu ağrılar hiç geçmeyecek sandım ama büyük oranda geçti şimdi uykusuz kalınca hep böyle olacak sanıyorsun ama geçer elbet haklısın canım 😊 benim cadı da çok hareketliydi karnımda ama biri elini koyunca asla oynamıyordu bi bana oynuyordu 🤪
rukiye-02 defne55 ayy valla benim kızdan bahsettin kız sanki 😂😂 yatak odasına götürüyorum yatağına koyduğum an gözler faltaşı gibi oturma odasında kuru koltukta mışıl mışıl uyuyor şimdi gece uyutmadı bizi şimdi uyku saati hanımefendinin 😐