Ozlemzeynep Sonrasında hala olmayıp pozitif olan gören var mı acaba adetin 7. Günü ne gelen var ne giden 🙄
Snszasla Ozlemzeynep benimde 6 gün oldu adet olmadım dün test yaptım yani 5.günde yine negatif çıktı anlamadım da adet olacağıma dair belirtide yok ne değişk bi durum çözemedim gitti 🤷♀️Negatif çıkmasına anlam veremiyorum 🤦♀️
_Honeybee_ Ozlemzeynep bende aynı durumdayım kan testim adetimin 6. Gün gecikmesinde 1.8 çıktı yani negatif şuan 10 gün geciktim hala ne gelen ne giden var. Üstelik adet olacağıma dair bir belirtide yok.
DiplomaliEvHanimi Hazal06 benim 2.gunu negatif cikti 13u adet gunumdu hala glen yok sende leke falan oldumu taa onceden adete 15gun kala leke gelmisti
Ozlemzeynep NERDOGDU haklısınız bekliyorum en somumda yapıcam artık 35 günü asla geçmezdi ama bilmiyorum 🤷♀️
Ozlemzeynep Snszasla bende öyle sanırım belirti de yok adette yok duygusallık basladı bende sadece oturup ağlayasım geliyo ama adet de gelebilir beklemekten baska çare tok 🤷♀️
Akduygu Ümidini kırmak istemem ama bende hep düzenli olurum 28 günde bir. 5 gün gecikti iki kez test yaptım negatif ve adet oldum..
Ozlemzeynep Akduygu adete dair bir belirtim yok ama hamileyim adet olmam da demiyorum bekliyoruz adetin gelmesini test de yapmıcam şimdilik ☺️