Ukalaade Çatı muayenesi genelde kaçıncı haftada olur? Sizler kaçıncı haftada muayene oldunuz ? Olmak şart mıdır birde hanımlar ??
Yagmurceren0 Ukalaade ben 38 haftamda devlet hastanesinde muayene oldum her doktor catı muayenesı yapmıyor canım bazıları doguma kadar bakmıyor
Serap46 Ukalaade 37+2de oldum ben. Şart mı derken ona biz karar veremeyiz doktor yapıcaz dedi yaptı demek ki gerekli gördü.
hunilimom Ukalaade 39.haftada oldum canım bazı doktorlar doğum anında bakıyor bazısı 37 den sonra eğer planlı sezeryan değilse veya daha önce sezeryan olmadıysan bakıyorlar ama sezeryan da bakılmıyor
Kaysenur61 Merhaba ben perşembe günü 37 haftalık olucam doktorum çatı muayenesi yapacağını söyledi daha önce hiç olmadım olunca tekrar yazarım buraya
immos Serap46 çok can yakan bişey mi peki ?benimde yarın 38 hafta doluyor önümüzdeki hafta yapabilirim dedi korkuyorum açıkçası biraz.
Leylzerya immos canım hiç korkma bende geçen hafta oldum kendini kasma 10 saniye bile sürmüyor korkulacak hiçbirsey yok gayet rahat gecti😊
Serap46 immos korkmaya hiç gerek yok kendinizi çok kasarsanız birazcık acıyabilir olabildiğince serbest bırakmaya çalışın.