Htcglgnaksy Kızlar 23+6 olduk . Sabah kan ilacına başlıcam doktor kalsiyumda verdi dönüşümlü kullan dedi yani yarın sabah gyno ferro sanal kullanıyorsam ertesi gün kalsiyum içmemi söyledi aynı gün değil. Ama kan ilacını içebilirsen aç karnına iç bi de kahvaltıdan 1-2 saat önce iç dedi süt ve süt ürünleri ile kullanımı iyi değilmiş siz nasıl yapıyorsunuz bana bi bilgi verir misiniz
Eesseess Htcglgnaksy gyno ferol aç, karnına mideni, bulandırabilir demişti benim, doktorum, kahvaltıdan 1 saat sonra iç sonra 1 saat de bısey, yeme demişti süt ve süt ürünlerini, sordugumda yıyebilirsin, demişti
Seda_123 Htcglgnaksy sabah aç karna iç dedi doktorum ben vegaferon kan ilacı kullanıyorum kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum eczacıda zaten öyle demişti tok karına içersem bi faydası olmazmış
Melteeeem Htcglgnaksy kan ilacını aç karna içiyorum gece sürekli lavobaya çıktığım icin sabaha karşı da çıkıyorum muhakkak kalktığımda içiyorum sende böyle yapabilirsin uyuyorum uyandığımda kahvaltı yapıyorum ☺️
Gizemkara21 Htcglgnaksy Benim doktorum 1 saat önce al dedi miden bulanmasın diye ama reçetede hemen yemek öncesi veya yemekle birlikte alınmasıda uygun yazdığı için o şekilde alıyorum, temek ortasında aklıma gelince alıyorum direkt bunaltı yaşamıyorum psikolojik oluyor biraz belirtilerini bilirsen. Onun dışında zararı yok
Htcglgnaksy Seda_123 vegaferonu benim aile hekimim yazmıştı doğum Doktorum bişi demeden içmek istememiştim bugün gyno ferro sanal verdi işte aynı ilaçlar aslında vegaferon devlet veriyor ücretsiz tek farkı bu
Sedos2020 Seda_123 benim aile hekimimde.onu verdi ama tok karnına iç aç karnina içme miden kasılır yama felan olur dedi hep tok karnına içtim.bir faydası olmadimi yksaa 😑😑