Mutlu_anne2 Merhaba canım bende mamakta oturuyorum 2 bucuk ay oldu tasinali normalde istanbuldaydim 😊30+4 uz oğlumla cebeci tip fakültesine gidiyorum 😊
dhm0653 FulyAtik çiğdem Güler hoca 115 liramı koru hastanesinde anlamadım 450 lira gibi bi fiyat duymuştum.
Aysenuryk FulyAtik yaa bisey sorcam benimde ozel saglik sigortasi var bi daha ki gittigimde 2 li tarama testi olcak onun icin bi ucret farki aliyolar mi acaba 😊
FulyAtik Aysenuryk ben 2li taramada güven cayyoluna gidiyordum extra 80 yada 110 gibi bisey kesilmisti diye hatirliyorum
gvnrz Nefesmom merhabalar bende varım 🖐🏻 keçiörende oturuyorum 32 yaşındayım ivf gebeyim 31+3 haftam.. riskli gebeyim Medicalpark'a gidiyorum Herkese selamlar 😍 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah...
66_66mucizem Frdvs evet aaaaaa sız vatsap gurubundada varsınız galıba saglık ocagının gurubunda yanlıs hatırlamıyorsam
__kubragokce__ Merhaba kızlar 8+1 Eryamanda oturuyorum. Medicalpark Pınar hocaya gidiyorum bende ama muayene 5 dk sürüyor. Ben sormadan pek birşey anlatmıyor. Liv hastanesine geçmeyi düşünüyorum. Başak hocaya giden var mı?
Frdvs __kubragokce__ ben Ebru Yüce ye gidiyorum Liv de çok tatlı ilgili bi kadın Başak hocaya da arkadaşım gidiyordu iyiymiş o da
Nefesmom Nefesmom kizlar insta adresimi degistirdim gruba dahil olmak isteyen yazsin tugce.nefesinannesi