Elifaka Elifelif1 ayyy cok tesekkur ederim allah razi olsun bende 3 aralik 15.50 ye aldim randevuyu 🤩 su an cok mutluyum
Elifelif1 Elifaka Ne demek rica ederim canım 😊 Amin hepimizden inşaallah. Senin ne kadar kaldı dopuma orda mı yapmayı düşünüyosun
Mini9 Eylotti amin inşallah ☺️ Şimdi zaman geçmiyor gibi ama doğduktan sonra da hızına yetişemiyo insan :)
Elifaka Elifelif1 benim ikinci gebeligim daha 22.haftadayim evet orda dusunuyrm ilk dogumum sezeryandi sizin 🥰
Elifelif1 Elifaka Benim ilk gebeliğim son 6 haftam inşaallah ben de orda düşünüyorum doğumu o yüzden 30. Haftamda oraya gitmeye başladım😊 Bu arada ben 9.40 a randevu almıstım yeni okudum o sorunuzu
Elifaka Elifelif1 yakin saatler olsaydi tanisma firsatimiz olurdu ben taa yenikentten geldigim icin bazen yetisemiyrm bile 👀 siz kac yasindasiniz nerde oturyosunuz
yaseminligunler Ank keçiören kızlar merb 8 h 4 g cebeci fakülteye gidiyrm aynı zamanda lokman hekim etliğe gidiyrm
Elifelif1 Elifaka Bende sincandan geliyorum genelde sabah alıyorum işmizi erken bitirip eşim işe dönebilsin diye. 10 15 dk geçikme oluyor trafik kaynaklı ama randevulu olunca hemen girebiliyoruz şükür. 24 yasındayım siz 😊
Elifaka Elifelif1 benimde ayni esim goturup getirio tekrar ise donmek zorunda kalio 👀 26 yasindayim bendde
Elifaka Elifelif1 bende cok memnun oldum 😊 ben istesem de tek gidemem sincana bile tek gelmisligm yok cok bilmiyrm buralari 🙄
Elifelif1 Elifaka Bende buraya gelin geldiğimden hangi ilçe nerde hangisi hangisine yakın pek bilmiyorum 🙈 Ama kendimde gidip gelmişliğim var hastahneye öğrendim çoğu yeri 😊
Elifaka Elifelif1 siz nerden gelin geldiniz ben erzurumdan geldim 😊 cesaret edemedim bi yere gidiim tek 2 cocuklu da olucam yakinda daha da gidemem bi yere tek basima 😅😅
Frdvs 66_66mucizem Yaa inşallah biraz daha bekler aceleci minik gerçi haftan cok kötü değil ama 36 ya kadar falan beklese daha iyi olur