3406044 Kızlar siz hangisni tercih ettiniz yarın almaya gideceğim ama hâlâ kararsızım içimden park yatak almak geçiyor ama sepet beşiklerin görüntüsü de çok güzel fakat kullanışlı olduklarını düşünmüyorum siz hangisini tercih ettiniz
busrasahinn 3406044 park yatak daha uzun ömürlü canım sepet beşiği en fazla 6 ay kullanabilirsin ama park yatak en az 3 yaşına kadar kullanilabilir ilk bebegimde hevesle mobilya beşik aldım ama ikinciye hamileyim park beşik alcam bunda
Aybuke42 3406044 ben sepet beşiği almasaydım aklımda kalacaktı heves ettim aldım.bide hepsi buradadan 150tlye hamak aldım o da çok güzel bebeğin uyumasın da çok yardımcı oluyormuş. Onu da baya Bi kullanırım. İlla park yatak olacak diye bişey yok bence böyle de yapabilirsin 😊
Szeys 3406044 Park yatak aldım. Sepet beşiklere çok heveslendim ama herkes çok kısa süre kullabiliyosun dedi ve kaldırıp onu nereye koycam bi daha. 2 3 yaşına kadar park yatak rahat kullanılıyomuş. https://www.e-bebek.com/joie-excursion-change-rock-park-yatak-p-joi-p1402bacsso004/?gclid=Cj0KCQiA2b7uBRDsARIsAEE9XpH8zQkyBrMNEcMx1LxbH0Bol1DxchTbvqCPEJce6Fr1u9FA09-WD5oaAgVVEALw_wcB
3406044 Akademisyenanne evet gerçekten kullanışlı yer kaplamiyor ben sepet beşik in görüntüsünü seviyorum o yüzden kararsızım
mrtmt Ben park yatak alicam. Digerinin goruntusu guzel ama az zaman kullanilacak. Park yatagi 3_4 yasina kadar kullanirim. Katlaniyor yer kaplamayacak. Sehir disina ciktigimda goturebilecegim. Sonrasinda oyun oynamasi icinde kullanirim.
3406044 Aybuke42 evet ama her ikisi ayri ayriyer kaplayacak ya tabi teşekkür ederim fikir verdiğin için bunu da düşüneceğim 🙂
Akademisyenanne 3406044 sepet besik gereksiz masraf bence. Cok uzun sure kullanamiyorsunuz. Park yatak en azindan tasinabiliyor ve 6 yasina kadar kullanima uygun.
Aybuke42 3406044 ben sepet beşiği yatak odama koydum. Hamağı odalarda yaşıycam mutfaga giderken felan canım. Rica ederim 😊
Dilaracansu Anne yanının 70×130 olanlarınında görüntüsü sepet beşik kadar güzel bende sepet istiyordum o yüzden anne yanı ahşap tercih ettim 3 yaşına kadar rahat yatırabilirim 😊
3406044 Akademisyenanne evet haklısınız bende öyle düşünüyorum siz aldınız mı aldıysanız hangisini tercih ettiniz
Kelebek3510 3406044 crystal baby canım markası yatağı içinde hediyeliydi 70×110 ölçüleri 430 tl ye almış eşim süpriz yapmıştı
Efuchama Mobilyası carsonrası için ama next2me hediye geldi yatağımıza monte edip 6-9ay olana kadar orda yatıracağız geceleri gündüzleri kendi beşiği ya da next2me yi yanımıza çekerek
Akademisyenanne 3406044 biz letgodan Graco marka aldik. 200 liraydi. İcine de ortopedik yatak aldik. Odasina montessori yaptirdigim icin park yataga cok para vermek istemedim.