AysennHE lazkizi61_ ben tiskindigim markayı eve sokmam kesin aşırı midemi bulandırıyor başka yumuşatıcıyı tiskinirm diye kullanamıyorm
lazkizi61_ AysennHE bende öyle düşünüyorum farklı markanın alınca bulanmadı midem ama yinede çok fazla kullanmıyorum bikere tiskinme gelmiş :)) bide kebap kokuları na karşı tiskindim yiyemiyorum artik:)
AysennHE lazkizi61_ inşallah geçer canım insanın aklına geldikçe bile midesi bulanıyor Allah yardımcımız olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallah🙏
Saraalp AysennHE her türlü deterjan, yumuşatıcı, evdeki koltuklar, yemek kokusu , 5 ay boyunca yatak odasından çıkmadım, duvarları sildirdim , koltukları yıkattım yine geçmedi. Kabus gibiydi 😬
AysennHE Saraalp vay anam vay o kadar iyi anlıyorum ki ah bide çevredekiler abartma diyenler anlasa halimizden🙏
Afra34 AysennHE bu hafta randevum var soracağım nasip olursa amin inşallah 🤲🏻 canım Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucağmiza alalım inşallah 🤲🏻❣️
Kubra_s AysennHE aynen öyle ne yapacagımı şaşırmış haldeyim tek tesellim yavrum sağlıkla gelsinde bunlar geçer bir şekilde 🙏🏻